8. velj 2014.

Favoriti mjeseca 1/2014

Vraćam se starim navikama:-) vrijeme je za video sa mjesečnim favoritima!

No, prije videa da malo recenziramo prvi mjesec. Jako su vam se svidjeli Beauty wars postovi (micelarne & dvofazni skidači šminke). Uz njih veliki interes je zavladao za Clarisonicom (link). Da, oduševeljna sam s njime i nadam se da ću ga nabaviti kroz nekoliko mjeseci.

Popis trgovina sa Wet 'n' Wild kozmetikom i dalje vlada na ljestvici najčitanijih postova. Tako da sam dopunila popis i svoju najbližu trgovinu pronađite ovdje.

Na blogu sam također oživjela stranicu sa dekorat-vnim i preparativnim novitetima (link) kao i eventima (link), a vas je posebno oduševio još jedan izazov koji sam pokrenula: #100HappyDays (link).

Ok, dosta priče. Kavicu u ruke i idemo na video!

Recenzije: Lavera gel za lice, Biofarm mazalica, Becca Avalon paleta, Olival pilig,

Koji su vađi favoriti mjeseca?

Love,

Maybe

Broj komentara: 5:

  1. Odličan video :D Imaš tako ugodan glas i baš te gušt slušati :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Super...nadam se da cu pronaci neke od navedenih,a posebno mazalicu za tijelo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da hoćeš i da će te oduševiti:)

      Izbriši
  3. Marijana Šimićveljače 11, 2014

    Voljela bih isprobati Lavera gel za lice,za tu kozmetiku sam čula samo pozitivne komentare.Obožavam prirodnu kozmetiku pa me zbog toga i ova privlači. Interesira me jesi možda koristila ,isprobala Vichy Normaderm Anti-Age kremu za lice.Zanima me kakva je ,dali je djelotvorna išta.
    Čestitam na ,,ulasku u bračnu luku,,:-) :-) I moram ti reći da mi strašno ličiš na Sandru Bullock, pogotovo kad pričaš totalno podsjećaš na nju.:-)

    OdgovoriIzbriši