21. sij 2014.

Upoznajte Clarisonic


20140121_112148
Danas su sve ljubiteljice preparativne kozmetike došle na svoje – u Hrvatsku nam je stigao dugo očekivani brend za njegu lica: Clarisonic.

20140121_115603-horz
U ugodnom ambijentu poliklinike Bagatin smo se imali prilike upoznati sa ovim izvrsnim proizvodom. Dugo sam slušala o Clarisonicu, čitala pozitivne recenzije, ali čovjek ne vjeruje dok ne vidi. Već dugo se nisam susrela s proizvodom koji me toliko osvojio na prvu (a nisam ga ni na licu isprobala). Clarisonic je momentalno izbacio sve što mi je na WL i postavio se na prvo mjesto. Da, želim ga. I to jako!
20140121_115615
Posebnost Clarisonica je što je vrlo nježan za kožu. Dolazi u 2 oblika: Mia 2 i Plus. Mia 2 namijenjena je njezi lica, dok je Plus namijenjen i njezi lica i tijela. Osim četke za tijelo (Plus) moguće su 3 četke za lice: za osjetljivu kožu, za normalnu (mješovitu i masnu) i za aknastu kožu. Već na sam pogled ćete uočiti razliku među četkama, a o dodiru da ne pričam. Preporučuje se mijenjati četke svaka 3 mjeseca. Na slici pogledajte razliku između nove četke (bijeli aparat) i već korištene (rozi aparat).
20140121_120002
Način funkcioniranja Clarisonica je sljedeći: četka vibrira i to samo unutrašnji dio četke. Vanjski krug dlaka ostaje statičan da se voda ne razljeva. Pitala sam da li zbog vibriranja samo utrljava šminku (jer sa njime skidate šminku), no odgovor je bio negativan. Uz ovaj uređaj preporučeno je koristiti puno vode pomoću koje se uz aparat doslovno potiče pročišćavanje lica. Možete ga koristiti i pod tušem. Njime ćete I skinuti šminku I očistiti lice, I to 100%.
20140121_120109
S lijeva nadesno: četka za normalnu, mješovitu kožu, u sredini četka za osjetljivu kožu i četka za akne.
Za čišćenje lice ovim aparatom dovoljna je samo 1 minuta dnevno. 40 sekundi za T-zonu i po 10 sekundi za svaki obraz. Aparat vibrira kada je vrijeme da prijeđete na drugi dio lica.
Aparat sam isprobala za sada samo na ruci. I to na jednoj, dok na drugoj nisam i razlika na dodir je ogromna. Ruka po kojoj je prošao Clarisonic je premekana.
20140121_115731
Ambalaža. Aparat će kod nas za sada biti dostupan samo u bijeloj boji, no s vremenom će doći i u rozoj boji na tržište. Aparat je lagan, izvjesno sjeda u ruku i plastika djeluje kompaktno. Uz njega dolazi i plastična kutija za prenošenje i naravno punjač. Mia 2 čak ima i magnetski punjač koji se „prilijepi“ na aparat.
20140121_120239
Clarisonic će se prodavati u Mulleru. A najbolje od svega je što cijenom prate Europsko tržište, tako da će cijena biti 150 €, dok će se  dodatne četke kupovati po cijeni od 25 €. Da znam, velika je to investicija, ali meni se čini da to zaista vrijedi.
20140121_120253
20140121_112009
Razmišljate li o Clarisonicu kao i ja?
Love,
Maybe














22 komentara:

  1. Odgovori
    1. Meni, nakon što sam ga danas upoznala više ništa drugo nije potrebno:)

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Od tvoje recenzije ga imam na WL a sada sam samo potvrdila.

      Izbriši
  3. divno <3 morat cu i za to posebno skupljat novce :) (niki)

    OdgovoriIzbriši
  4. Da puno videa sam pogledala o njemu hehe možda jednom kad se zaposlim hehe :) Inače ima još jedan aparatić koji mi se sviđa ali se ne mogu sjetiti kako se zove sad foreo luna mislim hm...isto za čišćenje lica ali nema četkice nego čini mi se neku gumenu podlogu.Ma također fora izgleda ali mislim da čak i više košta od clarisonica :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ga vidjela, ali bilo bi super vidjeti usporedbu.

      Izbriši
    2. Zove se foreo luna,od silikona je. silikon za razliku od obicne cetke ne skuplja bakterije,ima za svaki tip koze i antiaging opciju

      Izbriši
  5. i ja ga želim i ide na wih listu...skup je...al ako valja kako kazu recenzije isplati se totalno...dodatni plus kod mene ima radi koristenja pod tušom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vodootpornost mu je svakako veeeliki plus!

      Izbriši
  6. Jaaaaaaako mi je drago što nam je stigao!!! Kreće skupljanje lovice :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja ga već odavno želim, ali ne znam da li je kod nas dostupan. No i cena mu je malo paprena.

    OdgovoriIzbriši
  8. Sjajna sprava za ciscenje lica, zelim je imati.

    OdgovoriIzbriši