6. sij 2013.

Favoriti 2012 g.

 P1250932   

Ovih dana se uglavnom bavim favoritima. Počinjemo s favoritima godine, pa se prebacujemo na favorite mjeseca i na kraju tjedna! Damn, zabrijala sam gadno na favorite. Da ne gubimo vrijeme na ćaskanje, krenimo na preparativu.
P1250933
Dessange piling tjemena je nešto najsavršenije što sam imala prilike probati u ovoj godini. Hvala Jozi na tom predivnom otkriću uz kojeg je moja glava „prodisala“. Doduše, trebala bi ga radit redovitije i ova tubica je odavno već trebala biti prazna, ali….meni nema pomoći u takvim stvarima. U svakom slučaju lajkam. Recenziju i opise svih pilinga pronađite ovdje i ovdje.
Zelena glina – je poklon koji sam dobila od prijateljice i biti ću joj vječno zahvalna na tome. Nema bolje maske od kombinacija sa zelenom glinom. Bila sam napravila papir kombinacija isprobanih maski, ali sam ga izgubila pa sada ponavljam recepte koji se mogu sjetiti da vam na pišem potpunu recenziju.
Vazelin – na slici je u biti petrolejom jelly (prijevod?) što je isto, samo je ovo malo gušće i malo manje gnjecavo od vazelina i meni ima ugodniji miris. I 30 kn skuplje. Količina je dovoljna za cca 3 g. a koristim ga za sve od glave do pete. Spas za ekstremno suhu kožu.
P1250934
Avon Solution beautiful hydration je gel za lice koje me zaista oduševio u ljetnim danima. U zimskim se nismo slagali pa sam ga morala zamijeniti. Lice mi se preporodilo s njime. Recenziju pročitajte ovdje.
Eveline Pure control SOS krema za lice koja matira kožu i na bazi je cinka pa isušuje prištiće. To je još jedan moj SOS za kojim posežem kada mi je lice u kaosu i kada ga ništa ne smiruje jer se masti kao ludo. Recenzija.
Balea Aqua Serum – ne mogu vjerovati da ga još nisam recenzirala. A jaaako ga volim i godinama koristim. Izvrstan dodatak koži u obliku hidratacije ali ne i zamjena za kremu.
P1250935
Garnier InvisiCool dezodorans je jedan od onih koji kod mene zaista drže stvar po kontrolom. Cijena je oko 20 kn.
Perspi Guard zaustavlja 95% vašeg znojenja na 5 dana. Znam da je puno ljudi protiv njega, ali kada imate problema kao ja- ne birate! Recenzija.
Ammara balzama za usne lajkam više od ičega. Svi ti fensi balzami mu nisu niti do koljena. Recenzija.
P1250936
Rukavica za piling – otkriće ljeta koje se pretvorilo u otkriće godine. Imam ih dvije, jednu za tijelo drugu za lice. ubrzo ću o njoj detaljnije. Nabavite, nećete požaliti.
      P1250941P1250942
theBalm Frat Boy rumenilo je idealno pink rumenilo koje pristaje svima i ono za koje ću najčešće posegnuti prilikom šminkanja. theBalm rumenila traju satima i izvrsno se blendaju. Recenzija.
Too Faced Aqua Bunny bronzer je savršen kremasti bronzer koji sam jako dugo tražila. Volim ga jer je sa njime teško pretjerati a daje licu izvrstan prirodan sjaj. Mrzim ga jer morate nanijeti nekoliko slojeva ako želite da traje dulje od 4 sata.
NYX rumenilo u nijansi „Taupe“ izvrsno je rumenilo za konturiranje. Puno bolje od mat bronzera.
P1250944
UD Naked paleta – moj vječiti favorit. Kada imate toliko sjenila kao i ja i u jednoj paleti dosegnete dno jedno sjenilu a drugom ste blizu znate da je to onda vaša the paleta.
Avon Super Shock maskara – izvrsna je maskara kojoj sam vjerna već godinama. Ako tražite maskaru koju će super spojit umjetne i prave trepavice, sa kojom ćete raširit trepavice i dati im duljinu i volite velike gumene četkice onda je ovo za vas maskara. Ubrzo moram i nju recenzirat.
MNY The erase eye korektor u nijansi light- izvrstan tekući korektor koji i nešto prekriva pa da je jače od običnih podočnjaka. Recenzija.
Malu Wilz Moisture lip color u nijansi #25 – ovo je nijansa koju sam tražila godinama + ovaj balzama/sjajilo njeguje usne, hidratizira i sadrži SPF 10. Nije puno ali čovjeka veseli. Recenzija.
P1250945
I još malo Malu Wilza- kamuflaž krema. Lajkam ju više od ičega. Prekriva, pogušćuje podloge, odlična je baza makeup-u, vodootoporna i traje satima. Najbolje od svega je što je jako lagana na licu. Nanosite ju mekanim kistom a kada se počne ušiti samo ju prebrišite vlažnom maramicom i osvježit ćete ju. Recenzija.
Too Faced Lemon Drop SI baza za kapke izvrsna je baza za mene koja na kapcima moram imati korektor radi hiperpigmentacije. + malo je i zbog žute boje ujednači ton.
Max Factor „2 blush“ olovka za usne moja je it nijansa. A i ove olovke traju satima. Kad kažem satima – mislim na 8 sati uz hranu i piće. Zaista je vrijeme da i nju recenziram.
P1250946
Malu Wilz transparentni puder moja je ljubav od prvog nanošenje. Izvrsno smo se slagali i spašavao me kada je bilo najgore (čitaj: +30C). ne ostavlja brašnasti trag i drži satima. Recenzija.
P1250948
Lancome baza za lice izvrstan je proizvod, pristupačne cijene (oko 250 kn), na bazi silikona i izvrsno drži sve na jednom mjestu.
Global skidač laka za nokte. Ovo je moja druga bočica i super se slažemo, štoviše, bez njega nema skidanja laka za nokte. Recenzija
Uf, ovo je bio stvarno dugi post! Koji su bili vaši prošlogodišnji favoriti? Volim kad pišete takve stvari jer i ja onda nađem puno toga zanimljivoga:-)
Love,
Maybe




























Broj komentara: 18:

  1. Gdje se može nabaviti rukavica za peeling, tj. gdje si svoju nabavila? Spašavaj me :D Ne mogu više naći od Balee peeling za tijelo nigdje :/ Volim ovakve postove, puno toga se otkrije, tj. dobrih proizvoda. Kak to da ne koristiš Biodermu? :D Svi živi to koriste. Uskoro ću i ja :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam, nevjerojatno ali niti sam ju kupila niti još isprobala. Čim ispraznim sve stvari za skidanje šminke, kupujem ju.
      Rukavicu sam našla u Kozmu, ali mislim da je zelena oko 13 kn!

      Izbriši
  2. Super su mi ovakvi postovi, uvek nađem nešto šta me zainteresuje :) Sad bih baaaš probala tu Lancome bazu...

    OdgovoriIzbriši
  3. heh,moja lista je puno duža pa neću niti počinjati ,ali jedan proizvod mi je ovdje zapeo za oko ;)

    Pozz

    OdgovoriIzbriši
  4. Divni su ti favoriti, volim sve postove gdje se predstavljaju proizvodi pa bili to mjesečni ili godišnji favoriti ili prikazivanje make up kolekcije.. Mogla si i takav post napraviti... Ja planiram uskoro jedan takav :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Planiram taj video već jako dugo, morat ću ga napraviti ubrzo:) jedva čekam vidjet tvoju kolekciju! Na Ivaninom sam se nauživala bome:)

      Izbriši
  5. Odgovori
    1. Stvarno su odličini, to je valjda jedino što mi od Garniera paše!

      Izbriši
  6. ja molim pod hitno recenziju maskare,razmatram ju već dugo

    OdgovoriIzbriši
  7. super favoriti! ono što ću si svakako nabavit je serum od balee,zelena glina,eveline te mny korektor

    OdgovoriIzbriši
  8. Kod tebe sam prvi put čula za ovu eveline kremu i odmah je kupila! extra je! tnx! :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Mene najviše zanima ova Malu Wilz kozmetika pa i ovaj puder. Nisam baš sklona mjenjanju nečeg što mi je dobro i odgovara koži. Kad se naviknem na jedan puder nekako mi se teško naviknuti na nešto drugo.

    OdgovoriIzbriši
  10. Zelena glina je jedan od mojih favorita! i hladno prešano ulje jojobe - kombinacija za 5

    OdgovoriIzbriši