15. lis 2012.

Malu Wilz Fixing powder

 P1190828Nakon 3 mjeseca druženja, vrijeme je za recenziju ovog transparentnog pudera. Kupila sam ga početkom 7 mjeseca jer mi je ArtDeco-ov bio na kraju. Koristila sam ga cijelo ljeto i naravno, i dalje je dio moje svakodnevne rutine.

P1190844Do sada me zaista i više nego odlično služio. Prošli smo zajedno sve ljetne nedaće u obliku visokih temperatura. I mogu vam ga stvarno preporučiti.
P1190839Dolazi u pakiranju od ogromnih 15 g. cijena mu je 129,40 kn a kupit se može u web shopu DALJEPOTI.HR . Ambalaža je jednostavna i plastična prozirna posudica i crni poklopac. Malu Wilz je profesionalna kozmetika i taj profesionalizam prenose na ambalažu- jednostavno i decentno. Unutar poklopca se nalazi veliki jastučić za nanošenje pudera. Puder je fino mljeven,i nije potpuno bijele boje- ima nude ton u sebi. Iako sam primijetila da mrvicu posvijetli makeup, u principu se nakon 20-ak minuta „smjesti“ i vrati boju makeup-u. P1190832P1190846
Kvaliteta me oduševila. Stalno sam ga uspoređivala sa ArtDeco-om jer je Malu Wilz dio ArtDeco grupacije. Između njih postoji jedna razlika, naime ArtDeco drži lice matiranim, ali taj puder u ono trenutku kada nestane- doslovno nestane. A lice sja! Malu Wilz isto ne drži vječno, ali i kada popušta djelovanje (nakon 6,7 sati) lice ne počinje sjati jer nekontrolirano izbacuje sebum. Već ga on drži pod kontrolom.
Puder me oduševio, radi ono što obećaje. Da li ga preporučam, veliko DA!
Koji je vaš omiljeni fiksirajući puder?
Love,
Maybe


Broj komentara: 6:

 1. Sad bi ga i ja htjela isprobati :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. ako bude prilike, svakako ga uzmi!

   Izbriši
 2. ja imam Kryolan Anti shine powder, i dobar je =)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. čula sam za njega da je odličan!

   Izbriši