28. stu 2016.

OOTD #3


Uvijek u ormaru imam nekoliko brzih kombinacija koje su uvijek spremne i pristaju većini prilika. Za one situacije kad nemam inspiracije, a ipak želim pristojno izgledati.



Košulja (SheIn)
Jaknica (SheIn)
Traperice (Lee)

Bijele košulje su mi omiljeni komad u ormaru. Mislim da su totalno podcijenjene i neiskoristive jer ih većina veže uz posao. Ali taj komad odjeće nudi toliko više od 'obične bijele košulje'. Ove godine prvi puta vidim zaista veliki izbor bijelih košulji i kreativnog dizajna. Peplum verzija košulje koja genijalno pristaje na traperice, crne hlače ili pencil suknju je vrijedan komad u ormaru. Žao mi je jedino što sam uzela premalu (L, ali je veličine S. XL bi mi bila idealna). Morat ću se još malo stesati za nju.




Materijal košulje je pamuk s malo elastina. Nije pretjerano kruta i lagano se pegla i prati liniju tijela. Jaknica je sintetika i očekivala sam energičnije boje prema slici u shopu. Sve u svemu praktičan komad za posao, sastanke, ili neku situaciju gdje jednostavno morate izgledati pristojno. Uzela sam veličnu L i odgovara našem M/L.



Love,
Ana

1 komentar:

  1. Super mi je cijela kombinacija,a pogotovo peplum kosulja!

    OdgovoriIzbriši