28. ruj 2016.

theBalm 'Sexy mama' anti-shine puder


Nakon godina vjernosti Rimmelovom Stay matte puderu odlučila sam krenuti u potragu za puder koji će mi ostavljati malo svježiji izgled lica, ne nužno toliko matiran. Izbor je pao na Sexy mamu koju sam već dugo planirala isprobati.

Puder je prešane/kamene teksture, međutim lako se prenosi na kist, a zatim i na lice. Ne ostavlja cake efekt i odlično ste stapa s mojom mješovitom kožom. Iako u sebi ima boju, nijansa je na licu vrlo prilagodljiva pa nisam tijekom ljetnih mjeseci primijetila da mi je lice izgledalo svjetlije zbog njega.
Kao što sam napomenula, lice nakon njega neće biti matirao. Dapače, nakon nekoliko sati, ukoliko vam je koža mješovita ili masna, ćete morati ukloniti maramicom višak sebuma i ponoviti postupak. Ako tražite puder koji će vam dobro matirati korektor ispod očiju, preskočite ovaj. Vrlo brzo će se uvući u borice i nećete biti zadovoljni s rezultatom. Za tu primjenu ipak se držite nekih od pudera u prahu i popularne baked tehnike (jedina provjerena za zadovoljavajući rezultat). Zadnjih mjeseci sam imala trenutke kada mi je lice bilo na dijelovima suho i ova puder je položio i taj test da nije isticao suhe dijelove lica.


Obzirom da sam tražila puder koji će mi više naglasiti svježinu lica uz dodatak matiranja, u njemu sam našla sve što sam poželjela. Tražite li nešto takvo, posebno sada za zimu, onda je ovaj puder izbor za vas. Unatoč činjenici da u nazivu ima anti-shine, on to nije u potpunosti. 

Kao i svi theBalm proizvodi, ambalaža je kartonska, međutim čvrst karton drži proizvod i ogledalo na poklopcu na mjestu. Naravno, tu je i neizostavan retro dizajn.


theBalm proizvodi su dostupni u Martimexu, Bipi i wow-junkie web shopu po cijeni od 139,90 za 7,08 g.


Koji je vaš omiljeni theBalm proizvod?
Lovc,
Ana

1 komentar:

  1. mrzila sam ovaj puder na prvih nekoliko korištenja, no nekako poslije se rodila ljubav :) sad mi jako odgovara, čak i solidno matira (meni osobno trenutno bolje od mac blota),ali također tokom dana je potrebno blotanje i popravak, no tako mi je sa svima, samo pitanje nakon koliko vremena.ostatak lica koji mi nije mastan drži cijeli dan pod kontrolom

    OdgovoriIzbriši