31. kol 2016.

Kids fashion inspiration – jesen 2016.


Koliko god uživam u ljetu i laganoj odjeći, jesen je pred nama i nema smisla odgađati neodgodivo. Vrijeme je da spremim kako sebe tako i Janu za jesen. Ljetne haljinice već polako spremam, a polako priređujem vestice i hudice. Inspiraciju sam pronašla u novoj Cool Club kolekciji koju ekskluzivno možete naći u Baby Centeru. Cool club je potpuno nova kolekcija i bez pretjerivanja ću reći da su rasturili i ne kako je uobičajeno samo za djevojčice, već i za dječake. Osim beba i roditelji osnovnoškolaca nižih razreda naći će komade koji će oduševiti njihove klince.


Posebno su me oduševili što pazili na sve detalje, poput oslikavanja stražnje strane jakne ili detalja na majicama poput zakrpa na rukavima. Osim genijalnih komada odjeće u Cool Clubu ćete pronaći i preslatke cipelice i dodatke poput kapica, šalova i rukavica. 
Ono što će mnoge sigurno zanimati su cijene. Traperice i prsluci su 179,99 kn, zimska jakna 229 kn, deblje majice s natpisima 114,99 kn, suknje od 114,99, dok su baby trio setovi 179,99 kn (jaknica, majica i hlačice ili majica, pompon roza suknja i tajice). Za tanke majice ćete izdvojiti od 59,99 kn, a bodiji su 49,99 kn (I don't care, I'm a princess) i 59,99 kn (I think my dad is Batman). Super simpa dječja odjelca/piđame su 129,99 kn. A trenirka hlačice 114,99 kn (muška),99,99 kn (ženska). Podstavljene jakne na cif/s kapuljačom su 154,99 kn. Baby haljinice su 99,99 kn, dok su haljinice za djevojčice 179,99 kn.
Dok sam birala odjeću za slikanje, uzeli smo (shopping Janine robice ne može proći bez mog muža) i Jani nekoliko komada odjeće. Iako su haljinice preslatke fokusirala sam se na hlačice jer su postavljene pa idealne za jesenske šetnje dok ju još ne stavimo u vreću, ali su idealne i za puzanje, jer ju neće nažuljati kada krene u istraživačku avanturu.  I ako ste se pitali, naravno da smo uzeli bodi - I think my dad is Batman, mislim, pa koji bi otac tome odolio!


Cool Club kolekciju možete pronaći Zagrebu (CCO East i West), Splitu, Rijeci, Varaždinu i Zagrebu i do 5.9. članovi kluba ostvaruju popust od 20%. 









Na zimskoj jakni se mogu skinuti rukavi te u prijaznom razdoblju može služiti kao prsluk!







Još komada iz aktualne Cool Club kolekcije pronađite ovdje. 

Love,
Ana

Nema komentara:

Objavi komentar