7. lip 2016.

Diva make up blender


Od kada su se pojavili beauty blenderi na tržištu ne prestaje zaluđenost kako istima, tako i njihovim inačicama samo drugih brendova. Iako do sada nisam imala prilike probati original, isprobala sam nekoliko replika ovakvog tipa spužvica. A u današnjoj recenziji ću vam pokazati najbolju od svih.



Diva make up blender je dostupan u ponudi Top stila i dolazi u 6 boja. Redovna cijena je 46,50 kn, a trenutno je na akciji 29,90 kn. O Diva make up spužvici sam pronašla ove informacije: 100% Latex free! 100% bez lateksa; antibakterijska spužvica za puder. Blender koji je idealan za nanošenje pudera i konturiranje.Koristi se i za nanošenje boje za kosu kod bojanja tehnikama s pramenovima, ombre, sombre i slično.


Do sada sam kupovala spužvice ovog tipa u dm-u i Bipi te na eBayu. Sve do jedne su imale isti problem: nisam ih nakon korištenja mogla potpuno očistiti i vrlo brzo su pucale. Unatoč činjenici da sam spužvice čistila odmah, ostajali su tragovi pudera koje nikako nisam mogla ukloniti. A nakon nekog vremena materijal je bio prepun rupica. Diva spužvicu sam koristila nekoliko tjedana prije nego sam napisala recenziju i koristila sam samo jednu. Uvijek sam ju prala nakon korištenja, jer osim što je lakše ukloniti tragove pudera/korektora/rumenila, time sprječavamo nakupljanje bakterija i pojavljivanje akni na licu. Nakon nekoliko dana korištenja primijetila sam da nisam mogla potpuno očistiti puder sa spužvice, iako se zapravo radi o tragovima što možete vidjeti i na slici.


Blender koristite tako da ga prije upotrebe namočite vodom čime se njegova veličina poveća za duplo i dobro iscijedite sav višak vode. Ostane li previše vode u spužvici nećete moći lijepo blendati puder/korektor/rumenilo. Efekt je bio odlična. Puder se lijepo stopi s licem, a posebno sam ostala zadivljena s efektom stapljanja korektora s kožom, kao i s konturiranjem. Voljela bi da je vrh više špičast upravo radi korektora i preciznijeg nanošenja, iako je dovoljno da vi samo stisnete spužvicu i postići ćete isti efekt.


Kao što sam na početku teksta rekla, ne znam kakav je original Beauty blender pa neću suditi prema njemu, ali u usporedbi s drogerijskim inačicama imate dragulj koji je genijalan i cjenovno pristupačan.

Klikom na link možete do svog primjerka doći preko Top Stil web shopa!


*PR uzorak

Love,
Ana

1 komentar:

  1. Spužvice su baš slatke, mislim da bi svaka cura trebala probati neku varijaciju iste :) Kao i tebi, čini mi se da bi bilo bolje da je malo više špicast, čisto radi lakšeg i bržeg rukovanja. Ja sam imala Ebelinovu, a nedavno sam na akciji uhvatila 2 RT za 59kn tako da sam mirna za neko vrijeme. :)
    Iva

    OdgovoriIzbriši