26. tra 2016.

OOTD post: denim




Majica: Zara
Traperice: Romwe (link za naručiti)
Cipele: Högl (link za ostale modele)

Moja ljubav prema hlačama visokog struka seže još u srednju školu. Kada me prodavač u Murinoj trgovini nagovorio da probam jedne. Imala sam veliku odbojnost prema njima, dok nisam obukla te. Još uvijek imam odbojnost dok ih gledam, sve dok ih ne odjenem. Tako dobro zakamufliraju trbuščić. Morate ih voljeti!


Tips&tricks
Kupovina traperica preko interneta je izazov, osim ako to nije brend koji inače kupujete pa znate mjere. Tips&tricks za kupovinu traperica online: uzmite jedne koje već imate doma i dobro ih premjerite. Ako nemate takav model u svom ormaru, prošećite do prvog dućana i u kabini izmjerite.
Traperice visokog struka savršeno pristaju uz sandale visoke potpetice koje će samo dodatno naglasiti vašu liniju.


Bluza: Romwe (link za naručiti)
Traperice: Romwe (link za naručiti)
Tenisice: Borovo

Odaberite li uz njih i ultra popularne platnene tenisice s još popularnijom bluzom otvorenih ramena, bez imalo truda postići ćete 'wow' efekt.

Kao i uvijek, donosim vam inspiracijski kolaž uz ove traperice! 


Prvi kolaž inspiriran je ljetnim izlascima ili šetnjom u predvečerje, romantičan, ali s upečatljivim detaljima.
Bluza/tunika otvorenih ramena (link za naručiti), ultra moderne sandale s pomponima (link za naručiti), predivna ljetna torba na prugice (link za naručiti) i predivne sunčane naočale s kojima ćete biti zamjećeni (link za naručiti).


Drugi kolaž inspiriran je urbanom ženom, koja voli biti zamjećena, ali istovremeno igra na sigurno i prije svega voli udobnost kakvu će sigurno dobiti sandalama s niskom petom.
Bluza s zelenim detaljima (link za naručiti), niske sandale s resama (na linku provjerite dostupne boje), prekrasan ruksak boje konjaka (link za maručiti) i metalik naočale (link za naručiti).


Treći kolaž inspiriran je ženom koja voli na jednom detalju staviti naglasak. Još jedne ultra popularne sandale s pomponima, ali potpuno u crvenoj boji (link za ostale boje), prekrasna bluza s cvjetovima što je iznimno popularan detalj sezone (link za naručiti). Crvena torbica u koju stane sve što vam treba (link za naručiti) i jednostavne sunčane naočale retro oblika (link za naručiti).

Koji je vaš omiljeni styling?

Love,
Ana

Nema komentara:

Objavi komentar