2. velj 2016.

PR News #8

Ženstvena Reebok Classic tenisica ovog proljeća u novim hit bojama



Reebok, globalni lifestyle brend i FACE Stockholm, renomirani švedski kozmetički brend, nastavljaju ekskluzivnu kolaboraciju u dojmljivoj eksploziji boja. Kako su oba brenda na modnoj sceni više od 30 godina, inspiraciju su pronašli u simbiozi kultnih Reebok Classic Leather tenisica i ove senzualne beauty kozmetike. FACE Stockholm u svojoj proizvodnji koristi najfinije i najkvalitetnije esencije te nudi atraktivnu paletu proizvoda za make-up i njegu kože – vrlo su trendi, jednostavni, prozračni i zabavni te pružaju spektakularan raspon boja.  


L'Oréal Paris predstavlja False Lashes Superstar, prvu maskaru koja podiže trepavice do vrtoglavih visina. Djeluje u dva sinergična koraka: povećava volumen trepavica, a zatim ih produljuje do ekstrema.  „Dizajnerski“ tuš za oči sa super savitljivim vrhom koji prirodno prati oblik kapka omogućava povlačenje precizne linije u samo jednom potezu. Bez obzira na stil koji njegujete, opčinite svoju publiku u treptaju oka.


Bourjois je stvorio CITY RADIANCE – novi tekući puder koji pruža besprijekoran i svilenkast ten. I štiti kožu. Inovativna formula štiti kožu od štetnog utjecaja sunčevih zraka (SPF 30, UVA) i onečišćenja iz zraka. Sadrži film koji smanjuje količinu čestica ugljika na koži, te zadržava blistavost kože, istovremeno pružajući 24-satnu hidrataciju i osjećaj ugode. Pigmenti za povećanje blistavosti pružaju efekt blistavog, svježeg i ujednačenog tena. Ne zatvara pore. 
RADIANCE REVEAL korektor.Korektor zaglađuje ten i pruža 24 satnu hidrataciju, formula sadrži vodu glečera s Mont Blanca i hijaluronsku kiselinu.
Pojavljuje se u bočici zamagljenog stakla okrunjenoj metalnim poklopcem, u 3 nijanse. Spužvasti aplikator služi za lako nanošenje kremaste teksture ovog korektora. Nanošenje je najlakše tapkanjem spužvicom s aplikatora na tamna područja ili na nedostatke. Zatim lagano razmazati prstom.

Preporučena maloprodajna cijena City Radiance pudera je 107,90 kn, Radiance Reveal korektora 69,90 kn.

Razveselite svoje najdraže Avon poklonima za Valentinovo!


Novi Teint Idole Ultra Compact

Novi Teint Idole Ultra Compact - prvi Lancômeov kompaktni puder s dugotrajnom postojanošću i iznimnim mat učinkom, postignutim zahvaljujući primjeni tehnologije EternalSoft i visokoj koncentraciji perlita (25%).
Effacernes Longue Tenue, čija postojana formula predstavlja dobitnu kombinaciju visoke koncentracije korektivnih pigmenata i sastojaka koji potiču hidrataciju i umiruju kožu.
Pigmenti unutar filera ostaju stabilni i postojani na koži čitavih 12 sati. S obzirom da je područje oko očiju osjetljivo, ekstrakti različka i kamilice umiruju kožu i smanjuju jutarnju otečenost. Koža je potpuno zaštićena zahvaljujući zaštitnom faktoru SPF 30.


Tamni koluti, otečenost, znakovi umora – sve nesavršenosti koje narušavaju izgled područja oko očiju, ublaženi su nanošenjem ove postojane formule s prirodnim mat učinkom.
Iako ten nikada nije izgledao tako matiran, tekstura proizvoda Teint Idole Ultra Compact omogućuje jednostavno prekrivanje koje na licu ne djeluje poput maske, već pruža blistav i uljepšan ten.
Teint Idole Ultra Compact dostupan je u 4 nijanse.

Oriflame kozmetika u novom katalogu predstavlja nekoliko novih proizvoda slavi ljubav, pa mogu poslužiti kao idealan poklon za Valentinovo.



La Roche - Posay njega kože
  

Kako bismo nesmetano uživali na zimskom suncu i izbjegli negativne posljedice UV-zraka  potrebno je i tijekom zime zaštititi osjetljivu kožu lica od sunčevih zraka. Laboratoriji La Roche-Posay preporučuju Anthelios, proizvod za zaštitu lica koji pruža vrlo visoku, fotostabilnu UVA/UVB-zaštitu širokog spektra i optimalnu SPF 50+ zaštitu protiv UVA-zraka. Anthelios XL SPF 50+ krema primjerena je suhoj koži lica pružajući sigurnu zaštitu i užitak na suncu tijekom zimskih dana.

 Spoj najboljeg iz prirode u AlpStories proizvodima za kosu

AlpStories šampon i regenerator iznimno su blagi, mogu se svakodnevno koristiti i ne sadrže alergene, parabene, SLS i SLES kemikalije, ftalate, mineralna ulja, alkohol i silikon. 99% sastojaka iz organskog je uzgoja koji dokazano dubinski hrane, čiste i pomažu održati kosu zdravom.

Giorgio Armani Beauty 

Giorgio Armani Beauty predstavlja novi puder – MAESTRO GLOW, njegujuću dvofaznu formulu koja koži pruža dugotrajnu blistavost.
MAESTRO GLOW obogaćuje ten prirodnim svježim sjajem zahvaljujući kombinaciji iznenađujuće lagane teksture i podloge koja poboljšava izgled tena.
Ne sadrži vodu, već visoki udio njegujućih ulja koja ne maste kožu. Ten nakon nanošenja izgleda nemjerljivo ljepše, a koža je meka i podatna na dodir, bez osjećaja težine.
MAESTRO GLOW savršeno klizi po koži, pružajući trenutačan osjećaj ugode, njegu i dugotrajan sjaj. Ima zaštitni faktor SPF 30 za svakodnevnu zaštitu od UV zračenja.
 Dragocjeni eliksir MAESTRO GLOW nanosi se pomoću kapaljke, uz pravu dozu elegancije i preciznosti. Savršen je odabir za suhu kožu, jer u samo četiri tjedna daje vidljive rezultate njege.
Puder dolazi u blistavoj lakiranoj staklenoj bočici prekrasnog sjaja I dostupan je u 5 nijansi, a prodaje se ekskluzivno u Douglas parfumerijama

Murad Oil-Control Mattifier SPF 15

Rješenje za masnu kožu 3 u 1, trenutno matira, regulira produkciju masnoće  i pruža UVA/UVB zaštitu
(50 mL): Hidratantni losion sa zaštitnim faktorom za masnu kožu ostavlja na koži mat efekt. Ulje čajevca djeluje protuupalno, a ekstrakt bijele vrbe eksfolira površinski sloj kože i smanjuje pojavu akni.  Jedinstveni Oil-Control Complex regulira produkciju sebuma i čisti pore.
Klinički rezultati:
Reducira masni sjaj i kontrolira produkciju masnoće do 8 sati
Aktivni sastojci:
Oktinoksat (7.5%), Zink oksid (3.0%), Enzulizol (1.0%)

Estee Lauder Sumptuous Knockout maskara

Predstavljena je nova Estee Lauder Sumptuous Knockout maskare čije je zaštitno lice Kendall Jenner.
Riječ je o novoj maskari s posebno dizajniranom četkicom koja razdvaja, uvija i definira svaku dlačicu. Posebno osmišljena tekstura iznimno crnih pigmenata produljuje, uvija i naglašava trepavice od korijena prema vrhovima.

Bobbi Brown Red&Pink




Bobbi Brown lansira Red&Pink limitiranu kolekciju koja sadrži najprodavanije i nove limitirane proizvode za usne i nokte u crvenim i rozim nijansama.
Kolekcija sadrži:
·        Lip Gloss (2 nijanse; Pink Lily i Hollywood Red) – sjajilo za usne koje sadrži ulje avokada i jojobe za hidratizirane usne, mpc 217kn
·        Rich Lip Color  (2 nijanse; Ibiza pink i Blazing Red) – ruž intenzivne boje za potpuno prekrivanje, mpc 226kn
·        Nail Polish (2 nijanse; Pink Peony i Cherry Tomato) – lak za nokte, mpc 132 kn

Bobbi Brown predstavlja još 2 noviteta:

Eye Opening maskara „OMG, WOW“ – pri kreiranju maskare Bobbi uvijek vodi računa ne samo o efektu koji želi postići nego i o onome što želi izbjeći. Nova Eye Opening maskara pruža volumen i gustoću iznimno crne boje. Bez nastanka grudica i razmazivanja.


·        Make za lice (Instant Detox, Skin Nourish i Radiance Boost) – Bobbi smatra da savršen make up započinje s lijepom kožom. Od mladenačkih dana znala je važnost njege kože i ulaganja u budućnost. S obzirom na trendove u kozmetičkoj industriji ovog proljeća lansiramo 3 nove maske koje sadrže bijelu glinu, zelene alge i sitna zrnca oraha, te omogućuju dubinsko čišćenje, njegu i hidrataciju kože.             
1.     Instant Detox (75ml) za dubinsko čišćenje kože i protiv viška lučenja sebuma. Sadrži bijelu glinu
2.     Skin Nourish  (75ml) sadrži zelenu algu koji je snažan magnet za vlagu, zaglađuje fine linije i dubinski hidratizira.

3.     Radiance Boost  (75ml)  maska s učinkom pilinga, sadrži sitna zrnca oraha i vraća blistavost koži lica.

Moć ljekovite mineralne i termalne vode u programima detoksikacije




U Rogaškoj Slatini, poznatoj po 400 godina dugoj tradiciji liječenja termalnom i mineralnom vodom, pronaći ćete potreban mir u okruženju netaknute prirode. Tu, na izvoru zdravlja, opustite se u hotelima Rogaška & ROI Spa uz individualne tretmane i terapije te program detoksikacije koji balansira tijelo i rezultira željenom tjelesnom težinom. Više o ponudi pogledajte na linku. http://www.rogaska.si/hr/cjeniki/mini-detox-vikend-krono-prehrane-dr-gifing

OPI vam pruža profesionalnu njegu s Avoplex avokado SPA manikurom.


Avokado  sadrži  visoko hranjive mješavine prirodnog i duboko prodirućeg ulja, fosfolipida (prirodnih sastojaka kože) i vitamina. Upravo je on esencija OPI Avoplex kolekcije. Formula ovih proizvoda ne sadrži mineralna ulja, lanolin ni sastojke čija je baza petrolej koji mogu uzrokovati podizanje umjetnih noktiju.
Kremu je moguće kupiti u Muller prodavaonicama u 2 pakiranja – 50 ml po cijeni od 87,50 kn i 120 ml uz cijenu od 175 kn.

Carita u Blissu

Zagrebački Bliss studio za njegu lica i tijela je novu godinu započeo obogaćivanjem svoje ponude novim vrhunskim proizvodima i tretmanima. Visoko selektivni francuski kozmetički brend Carita odabrao je upravo zagrebački Bliss za jedini Carita i Decléor institut u regiji koji će u potpunosti biti u mogućnosti ispuniti i njegovati visoke standarde ovih prestižnih brendova.

Još jedan novitet u MAC-u. U veljači u zagrebački MAC dolaze i novi Matchmaster Shade Intelligence Compact puderi.
Cijene:
MAC Matchmaster Shade Intelligence Compact puder, 283,90 kn
MAC Matchmaster Concealer korektor, 169,90 kn
MAC 197SH Duo Fibre Square četkica, 324,90 kn

Nijanse:
Matchmaster Shade Intelligence Compact puder (1.0, 1.5, 2.0, 3.0, 4.0, 5.0, 6.0, 7.0, 7.5, 8.0, 8.5 i 9.0)
Matchmaster Concealer korektor (1.0, 1.5, 2.0, 3.0, 4.0, 5.0, 6.0, 7.0, 7.5, 8.0, 8.5 i 9.0)


U veljači u zagrebačko MAC prodajno mjesto dolazi nova VIVA GLAM Ariana Grande kolekcija!
Cijene:
VIVA GLAM ARIANA GRANDE DEEP DARK PLUM (MATTE ruž), 151,90 kn
VIVA GLAM ARIANA GRANDE LIGHT PINK (SHIMMER sjajilo), 159,90 kn

Svaka lipa prodajne cijene VIVA GLAM ruža i VIVA GLAM sjajila ide za pomoć ženama, muškarcima i djeci koji su oboljeli ili su ugroženi HIV-om ili AIDS-om.


Novo u Bipi! Riječ je o renomiranim Claude Galien mirisima koji čine spoj francuske tradicije i svježih trendova, dolaze u 6 različitih varijanti, dok se druga novost odnosi na Hello Beauty šalove, koji čine mješavinu akrila i pamuka i dostupni su u nekoliko višebojnih varijanti.


AlpStories prirodne masti

AlpStories masti potpuno su prirodne i dio su kućne ljekarne. Ne sadrže parabene, mineralna ulja, umjetne boje, sintetičke mirise i silikone. Nevenova mast izvrsna je za grubu i suhu kožu kojoj je potrebna intenzivna zaštita i skrb. Poznat kao biljka koja liječi tisuću bolesti, neven zacjeljuje i umiruje kožu kod bilo kakvih kožnih problema. Lavandina mast s mješavinom ekstrakta i esencijalnog ulja lavande, suncokretova i bademova ulja te pčelinjeg i voska candelile najbolja je za suhu i ispucanu kožu. Sadrži ista svojstva kao nevenova mast i koristi se kod otvorenih rana, ogrebotina i opekotina. Arganova mast sadrži arganovo i bademovo ulje, pčelinji i vosak candelile te ulje limunove kore. Arganovo ulje, poznato kao tekuće zlato, bogato je vitaminom E, fenolom, karotenom i skvalenom. Ovu mast najbolje je koristiti na područjima početnih ili dubokih bora.

Yamamay Valentinovska kolekcija

Novoj Yamamay kolekciji za zaljubljene s potpisom Naomi Campbell, kojom dominiraju elegancija, senzualnost i romantika. Nakon što su impresivna figura i seksepil najpoznatijeg svjetskog supermodela zagrijali hladne zimske dane vrućom linijom donjeg rublja, dizajniranog u suradnji s renomiranim talijanskim brendom Yamamay, temperamentna Naomi Campbell ponovo pokazuje svoje čari u limitiranoj proljetnoj kolekciji donjeg rublja, koja će osigurati Valentinovo za pamćenje.

1 komentar:

  1. Tenisice su mrak i kupila sam one broncane (mada imaju i nesto ljubicaste u sebi)- presavrsene su :D
    Bobbi rozi set me bas privlaci,a maske su odlicne (dobila sam testere i full size sigurno kupujem)

    OdgovoriIzbriši