16. sij 2016.

Fashion inspiracija #2

Prvi post ovakvog tipa vam se jako svidio pa ste mi dali motivaciju za napisati još koji. Ovaj put sam pregledala Romwe web shop. Ponudom je malo drugačiji nego SheIn, pa sam se više bazirala na komade s kojima bi voljela nadopuniti ormar.


Ono što je za muškarce odijelo, to su za žene haljine. Jedan komad koji zamjenjuje nekoliko drugih, a s dobrim detaljima uvijek mogu izgledati drugačije.  Plava haljina je dostupna na ovom linku, a pletena bež na ovom


U glavi sam već u ranom proljeću za kojeg se nadam da će biti sunčano i ugodno da nas dvije možemo dane provoditi u šetnjama. Šal u pastelnim nijansama će divno zamijeniti jaknu (link), a za prohladne dane tu je deblja vesta u boji konjaka, jednoj od mojih omiljenih (link). Još prošle godine sam si željela balerinke poput ovih, pa mislim da ću se ovog proljeća počastiti jednim modelom (link).  


Svako proljeće se iznova zaljubim u kožne jakne i apsolutno su genijalan komad. Umjesto klasične kožne jakne počastite se ovom od višebojne brušene kože (link). Moja druga ljubav su suknje. Duge i lagane. Obožavam ih kombinirati i na čizme i na starke i na sandale. Link za ovu divnu suknju je ovdje.  


Dva netipična komada za mene, ali me jako privlače pa sam ih morala staviti na listu želja. Poderane boyfriend jeans (link) mi se već neko vrijeme motaju po glavi. A za ovo proljeće sam čvrsto odlučila nabaviti jedan ovakav prsluk umjesto klasičnog (link).  


I za kraj nakit. Kako sam manikure počela stavljati u prvi plan, tako sam i sve češće u potražnji za dobrim prstenima. Pa idemo redom, zlatni s tirkiznim detaljima (link), rozo zlato s raznobojnim cirkonima (link) i vintage(link). U drugom redu imamo hrpu jednostavnih prstena (link) i tanke ogrlice s privjeskom koje su predivan detalj (link).

Koji su proizvodi na vašoj listi želja za proljeće?

Love,
Ana

2 komentara:

  1. Sve je sjajno...Interesuje me kad naručuješ sa ROMWE sajta jesu li veličine adekvatne,npr ako nosiš S,naručuješ li S?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne, dobro se premjeri i prati njihove naputke za veličine, jer u mnogim slučajevima naš M je njihov S. Sada sam naručila nekoliko stvari pa ću svakako napisati post sa svojim iskustvom.

      Izbriši