21. sij 2016.

Bocassy micelarna otopina i tonik

Početkom jeseni Bocassy je predstavio nekoliko noviteta u svojoj ponudi, među kojima su micelarna otopina i tonik. Apsolutno se uvijek veselim isprobavanju novih micelarnih otopina, jer tržište zaista napreduje i ponuda je sve bolja i bolja. Ova se micelarna našla među mojim prošlogodišnjim favoritima, a nakon recenzije će vam biti jadno i zašto.


Kod micelarne očekujem da će mi zaista očistiti lice, ukloniti sve ostatke šminke i ostaviti kožu besprijekornom i spremom za daljnje korake čišćenja, te da neću potrošiti hrpu blazinica za jedno čišćenje lica. Istovremeno od nje očekujem da je nježna za moju kožu, da ju ne isušuje i da ju ostavlja hidratiziranom. Ova micelarna to zaista i radi. I ono što mi se posebno sviđa kod nje, vrlo je efektivna i s malo blazinica. Ponekad mi se micelarnima znalo dogoditi da ih potrošim 5,6 prije nego očistim lice. Definitivno micelarna za koju dižem palac gore!

Za sastojke kliknite ovdje!


Za tonik nemam puno riječi, jer mi se ovaj tonik pokazao kao i većina ostalih, još samo jedan korak u čišćenju. Nježan je prema koži i ne isušuje i u odlično osvježi kožu ujutro, ukoliko to jutro ne čistim lice potpuno.

Za sastojke kliknite ovdje. 

Ambalaža oba proizvoda je klasična Bocassy: bijela plastična bočica od 200 ml sa srebrnim čepom. Micelarna je prozirna i ukoliko ste isprobali bilo koji Bocassy proizvod mirisom će vas podsjetiti na njega. Tonik je blago smećkaste boje i intenzivnijeg mirisa koji brzo isplahne na licu.

Oba proizvoda sada možete naći po cijeni od 59,90 kn po komadu!

Jeste li isprobali ove proizvode? Koja je vaša omiljena micelarna otopina?

Love,
Ana


1 komentar:

  1. Ugh, a jučer sam kupila neku miclearnu "napamet", a baš sam razmišljala kako mi treba preporuka. Dobro je znati za ubuduće!

    OdgovoriIzbriši