14. tra 2015.

PR news #2

UZ POMOĆ SODASTREAM UREĐAJA I SIRUPA IZRADITE SAMI UZBUDLJIVE VOĆNE KOKTELE

Ubrzo mi na recenziju dolazi SodaStream uređaj i priznajem da ga mu se neizmjerno veselim. Sunce za mene znači kokteli na balkonu, a upravo je gazirana voda sastajak mnogih.
Kućni uređaj za gaziranje vode SodaStream, ne samo da vodu iz slavine u trenutku pretvara u svježe gaziranu vodu, nego je idealan i za pripremu uzbudljivih i osvježavajućih koktela. Uz SodaStream voćne sirupe za samo nekoliko minuta možete sami izraditi gazirane okuse po želji, te ih kombinirati međusobno ili uz dodatak voća. Doživljaj zaokružite uz pomoć odgovarajućih čaša, slamki i šeširića i osvježavajući voćni napitak za djecu i odrasle je spreman.
SodaStream kućni uređaj za gaziranje vode je od nedavno dostupan na hrvatskom tržištu.  Uz uređaj dolazi boca napunjena CO2 plinom koja je dovoljna za do 60 boca gazirane vode te PVC boca za gaziranje vode. Voda za gaziranje bi trebala biti što hladnija kako bi se dobio što bolji efekt mjehurića. Nakon gaziranja vodi se dodaju okusi po želji. Na ovaj način se voda koju morate popiti pretvara u vodu koju želite popiti.



Vichy DERCOS šampon

Mikrobiom je skupni naziv za različite mikroorganizme koji tvore zaštitnu barijeru na površini kože. Mikrobiom štiti kožu od vanjskih oštećenja i osigurava njene zdrave funkcije. Ravnoteža mikrobioma, kao jedan od pokazatelja zdravlja kože, ovisi o unutarnjim i vanjskim čimbenicima. Studije pokazuju da u slučajevima gdje je prhut postojana, cjelokupni sastav mikrobioma vlasišta postaje neuravnotežen. Ujedno,  određeni svakodnevni čimbenici poput zagađene okoline, stresa, umora te isušivanja vlasišta sušilom mogu utjecati na ravnotežu mikrobioma i potaknuti nastanak prhuti. Novi Dercos šamponi protiv prhuti za normalnu do masnu kožu, suhu kožu te za osjetljivo vlasište testirani su pod dermatološkim nadzorom te potvrđuju svoju učinkovitost: odstranjuju 100% vidljive prhuti*. Ovog proljeća Vichy je pripremio posebnu ponudu: uz kupnju 2 Dercos šampona Vichy Vam daruje ekskluzivnu četku za potpunu rutinu njege kose i vlasišta. Ponuda je dostupna u ovlaštenim Vichy ljekarnama i traje do isteka zaliha.

L’Oreal Professionell Vitamino Color A.OX linija

Na blijeđenje boje utječe više faktora, četkanje i sušenje sušilom, morska voda, tvrda ili klorirana voda. Ovi faktori utječu na strukturu kose, čine je krhkom, suhom i poroznom. Pigmenti „bježe“ iz vlakna i boja gubi svoj intenzitet. UV i sunčana svjetlost utječu na pigmente unutar vlakna dok zagađenje i dim uzrokuju oksidativni stres što dovodi do promjene boje, te stvaranja neželjenih žutih tonova.



Nova L'Oréal Professionnel linija za zaštitu boje kose Vitamino Color A.Ox inspirirana je tretmanima zaštite kože. Kao što su antioksidansi ključni u zaštiti kože od oštećenja, tako su važni i za zaštitu kose od oksidacije.

Koloristi znaju da njihov rad izgleda savršeno kada klijent napušta salon, ali vanjske agresije utječu na boju i to na tri dimenzije: sjaj – preciznost – jednakomjernost
Vitamino Color A.Ox – prva profesionalna linija za fiksiranje i usavršavanje boje zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji. Neohespiridin  djeluje protiv oksidacije, Tocopherol  i Panthenol štite boju, UV filter  štiti od agresija izazvanih UV zrakama.


Unutar linije ćete pronaći: šampon , njegu i masku za fiksiranje i usavršavanje boje, te kremu za zaglađivanje i zaštitu obojane kose. Unutar linije možete pronaći i šampon bez sulfata, te višenajenski za usavršavanje obojane kose koji je dostupan od svibnja. Za dubinski učinak prreporučuju se tretmani u jednoj dozi za zaštitu i usavršavanje boje.
 
M∙A∙C Philip Treacy kolecija je stigla!

U M∙A∙C prodajno mjesto napokon je stigla M∙A∙C Philip Treacy kolekcija koja predstavlja jedinstveno partnerstvo vodećeg londonskog couture dizajnera šešira i najhrabrijeg svjetskog makeup brenda.
Treacy je za ovu kolekciju inspiraciju crpio iz svoje nevjerojatne karijere te stvorio tri senzacionalna šešira koji naglašavaju strukturu i značajke lica te pojedine proizvode koji su ima namijenjeni.


HIGHLIGHT PUDER
NUDE PINK champagne base with silver – 242,90 KN
BLUSH PINK light pink with silver – 242,90 KN
RUŽEVI
NO FAUX PAS yellow hot pink (matte) - 151,90 KN
CARDINAL yellow burgundy red (satin) - 151,90 KN
HOLLYWOOD CERISE magenta berry (satin) - 151,90 KN
FLUIDLINE TUŠEVI
ROYAL WINK bright ink blue – 163,90 KN
BLUE PEEP bright flat teal – 163,90 KN
PRO LONGWEAR PAINT POT ZA OČI
GENUINE TREASURE reflects antique gold – 164,90 KN

Batiste ima novi miris u svojoj kolekciji


Batiste kolekciji šampona za suho pranje dostupnoj u Hrvatskoj pridružio se još jedan Batiste proizvod. Batiste Cherry - šampon za suho pranje kose s mirisom trešanja dobar je uvod u proljeće, a namijenjen je svim vedrim ženama koje žele izgledati svježe, zanosno i ženstveno.

***Sinonim za ljepotu i senzualnost – Yamamay kolekcija za proljeće***


Uz zaigrane i jarke boje, zadivljujuće uzorke i linije, novu kolekciju utjelovljuje Yamamay muza, jedna od najljepših žena na svijetu
Hm, hm, za subotnje izležavanje u krevetu mi se ovaj ogrtač čini saršenim...

Reebok tenisice za trčanje


Revolucionarna Reebok tenisica – ZPump Fusion – koja za razliku od konvencionalnih modela koji se sastoje do 40 lijepljenih i šivanih komada, sadrži samo tri dijela, a zahvaljujući Pump tehnologiji, prilagođava se svakoj nozi. Kada pritisneš jastučić na ZPUMPicama, on se puni zrakom te tako ispuni „prazan prostor“ između tenisice i stopala.
Tenisice su dostupne po cijeni od 849 kuna u Reebok storeu, Arena Centar.

1 komentar:

  1. Zanimljive novosti!! Baš me zainteresirao SodaStream uređaj. Čini se odličan!
    Ja imam jako osjetljivo vlasište, konstantnu prhut. Isprobala sam hrpetinu šampona, od jeftinijih do skupljih, ali jedino me Vichy oslobodio prhuti. Nisam je imala uopće pola godine, inače sam stalno s prhuti. znam da se ne smije često upotrebljavati, sad sam već poduže vrijeme bez toga šampona i sa užasno osjetljivim vlasištem i groznom prhuti. Sad bi baš mogla ponovo kupiti i to ovaj novi za osjetljivo.

    OdgovoriIzbriši