15. tra 2015.

PR news #3

Avon predstavlja NutraEffects liniju,
moć hranjivih sjemenki


OTKRILI SMO HIDRATANTNU SNAGU CHIA SJEMENKI, BLISTAVU SNAGU SJEMENKI EGZOTIČNOG CVIJETA RAJSKE PTICE, ANTI-AGING SNAGU SJEMENKI NARA - ZA TVOJU KOŽU.

LJEPOTA DOLAZI IZNUTRA!
Avon ponosno predstavlja novu inovativnu kolekciju proizvoda Avon NutraEffects, liniju za njegu kože s aktivnim kompleksom na bazi različitih hranjivih sjemenki koje su nezamjenjiv izvor blagotvornih nutrijenata.

Najbolja njega dolazi iz prirode. Sam izvor života, sjemenka, sadrži i do 30 puta više hranjivih sastojaka nego odrasla biljka. Hranjive sjemenke već odavno se koriste u ishrani kao važan izvor proteina, vlakana, željeza, vitamina i masnih kiselina, ali svoju su primjenu našle i u njezi kože.
Nakon više godina istraživanja i razvoja u laboratorijama u Suffernu, New York, Avon i opet pronalazi put na sve zahtjevnijem tržištu te izlazi s najnovijom inovacijom u njezi kože: aktivnim kompleksom na bazi sjemenki. Avon demonstrira snagu sjemenki u svojoj novoj NutraEffects liniji, snagu koja hidratizira i hrani kožu i bori se protiv znakova starenja, pružajući koži sve što joj je potrebno za lijep, blistav i zdrav izgled. Ovi su proizvodi 100% testirani na alergije, ne sadrže parabene, ftalate i bojila.

NutraEffects linija uključuje šest kolekcija, a svaka od njih u sebi sadrži specijalno odabrane sjemenke za specifične potrebe određenog tipa kože. Nutra Effects linija pomaže vraćanje mladolikog izgleda i tonusa kože, osigurava besprijekornu hidrataciju koja će održavati optimalnu vlažnost kože već od prvog dana korištenja.


Aktivni kompleks na bazi chia sjemenki nalazi se u linijama Hydrating i Balance.
Aktivni kompleks na bazi sjemenki nara sadržan je u kremama linija Ageless i Ageless Advanced.

Kreme linije Radiance sadrže aktivni kompleks na bazi sjemenki jednog od najljepših egzotičnih cvjetova, cvijeta Rajska ptica.

Nova, revolucionarna Avonova Nutra Effects linija proizvoda u ponudi je u Avon katalogu od kampanje 06, od 15.04. Svaka kolekcija u sebi sadrži dnevnu i noćnu njegu, te proizvode za čišćenje lica i lagano toniranu kremu.
Promotivna cijena kreće već od 45kn.

Novosti nam stižu i iz Murada! 

Murad je vrhunski kozmetički brend čiji su proizvodi na žalost nedovoljno poznati na našem tržištu! Imate li problema sa aknama, svakako obratite pozornost na ovaj gel!
Nema komentara:

Objavi komentar