22. velj 2015.

New in


Dugo planiram ovaj post, ali nikako da sjednem, obradim slike i napišem ga! Trudila sam se obuhvatiti sve proizvode koje sam dobila ili kupila zadnjih 2 mjeseca, ali to je nemoguće. Da ne duljim, krenimo, jer biti će slika zaista puno! Zato sam odlučila da će novi new in biti vrlo brzo, sa svim stvarima koje sa zaboravila.


Počinjem s FOREO Luna* uređajem za čišćenje lica! Luna i ja se družimo mjesecima, i iako planiram recenziju, samo ću napomenuti da ju volim jer mi je koža vidljivo elastičnija nego prije.




Pa malo MNY poklona*! Shine, shine, shine <3 font="">

Ostanimo još malo na L'Orealu.* Prekrasna kutija njihovih crvenim mat ruževa i lakova za nokte u pripadajućim nijansama.


La Roche-Posay *je krajem godine imao akciju gdje je sa mini beauty boxom i meni je stigao jedan. Na žalost, kako je u pitanju mlijeko za lice, nisam ni isprobala već sam odmah proslijedila dalje.


Bilo je tu genijalnih paketa koji su dolazili kao Božićni poklon! L'Oreal* me opet iznenadio, ali ne samo mene već i mog dragog. Jako je bio sretan zbog toga.

Kerastase* se pobrinuo oko nakita i uz poruku je došla i prekrasna narukvica.


Moji dragi ljudi iz Conor komunikacija su me razveselili Springfiels torbicom* i Replay* rokovnikom i mini kalendarom.


Avon* je bio posebno darežljiv s punim paketom proizvoda koje sam sama izabrala. Naglasak je na lakovima za nokte,a mene nokti ne slušaju niti najmanje zadnjih mjeseci. Lome se, pucaju i listaju se i nikako da izrastu. Konačno sam našla rješenje za njih, jer toliko lakića čeka bolje dane.

Nagradila sam sama sebe (nisam otkrila zašto) predivnim Cargo setom s Jagodice. Bio je nekih 120 kn, što je za Cargo jeftino. Unutra se našlo rumenilo, sjenilo, ruža, baza za kapke i maskara. Sram me priznati da mi je doma cca 3 mjeseca, a još ništa nisam isprobala.


Essence* me iznenadio s dva paketa. Jednim setom parfema i lakova za nokte. A drugi su bili jesenski noviteti Essenca i Catrica. Ok, trebala sam početi rečenicu sa VM2, jer oni su zastupnici. Jako mi se sviđa Catrice rumenilo i zadnjih dana ga često koristim.




Essie. Obožavam te lakove za nokte. Do njih nisam mislila da ću ikada dati veće novce za lak za nokte, jer ne vidim problem da i svaki dan mijenjam lak. Ali Essie zaista obožavam. Na prvoj slici u lakići iz jesensko zimske* i blagdanske kolekcije.


Novexpert Omega ulje* za lice je jedan os mojih SOS-a za dane kada mi treba brza rekuperacija kože. Toliko je toga i znam da bi trebala biti revnija u korištenju,ali to je nemoguće, ove sekunde.



Ne znam kako sam mogla živjeti bez ove maske! Postoje maske za kosu i maske*. Ovo je the maska!!! Ako vam treba hidratacijska maska za kosu, svakako razmislite o njoj. Šampon za suho pranje* nisam isprobala, ali budem, čim potrošim ovaj koji sada koristim.



Nikel set ruža* još jedan je koji čeka svoj red. Puno previše preparative,a premalo vremena!




Aussie 3 minute miracle tretman* jedna od boljih drogerijskih maski za kosu. I miriše po dječjim rozim žvakama.


Još malo kupovanja lakova za nokte. Ovaj put Depend. Što da vam kažem, opsesija na najjače.
Genijalan Douglas serum*. Uz njega sam dobila još i kremu za ruke, ali ju je dragi oteo i ne vraća. Jednako je genijalna i odlično hidratiziraju.

Bio – Oil ulje* je krasno, i baš je SOS kada su mi ruke očajno suhe, popucale, kada su zanoktice grozne, laktovi hrapavi. Ovo je ulje koje morate imati doma.

Još malo Avona*. Paleta korektora u boji, ruževi i genijalne dvostruke olovke za oči.


Otkrivam MUD*. MUD je super. Posebno ruževi!

Vratimo se još malo Božiću. Prekrasan Nivea paket* mi je stigao. Tko ne voli Niveu? Nemoguće, je l' tako?


Mislim da je vrijeme da sada stanem. Iako ima još dosta toga, ali nema smisla sve staviti u isti post.

*PR uzorak

Love,
Ana

Broj komentara: 9:

  1. Odlican post! :)

    Imam i ja Foreo, mnogo mi se svidja, i Aussie je takodje mnogo dobar!

    Nikoleta, xoxo.

    http://nljuljduraj.blogspot.it

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga,
      drago mi da nas ima više ljubitelja FOREOA:-)

      Izbriši
  2. Uhhhh, koliko divote na jednom mjestu!!
    Sve je super. Za Foreo Luna sam čula samo riječi hvale. Ovaj plavi je za mješovitu kožu? Znam da ide po bojama za određeni tip kože, :-)) Torba je jako lijepa! Ma sve ti je jako najs, najs!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, plavi je za mješovitu. Svaka boja je za određen tip kože!

      Izbriši
  3. Toliko predivnoća na okupu... ali Essie ♥ :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Essie je posebna ljubav <3 I nikad ih dosta!

      Izbriši
  4. Slaba sam na zlatni gliter u lakovima za nokte i nadam se da ću ovaj primjerak Essie laka naći u DM-u... O kojoj je nijansi riječ???

    OdgovoriIzbriši
  5. L'oreal kutija sa karminima i lakovima me oborila s nogu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    IJAOOO!!! <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Prodala si mi Lunu, čim ulovim novaca kupujem si ju sigurno. :D

    OdgovoriIzbriši