21. velj 2015.

PR News



I nešto za njega….

On živi VIŠE.
Spava sve MANJE.
Juri sve DALJE.
Radi sve NAPORNIJE.
Tulumari do sve KASNIJIH sati.
I NIKADA ne odmara.
A sve to uzima danak na njegovoj koži.

Biotherm Homme, svjetski broj [1] kada je riječ o vrhunskim proizvodima za njegu kože muškaraca, 2015. godine unaprjeđuje stručno znanje na području borbe protiv znakova umorate nam predstavlja novu liniju proizvoda za njegu muškarca- Total Recharge.

 

21. veljače 1935., osnovan je Lancôme. 80 godina pažljivog osluškivanja želja žena širom svijeta, 80 godina izvrsnosti. Video Ceci n’est pas une rose, koji smo Vam najavili jučer, a kojeg Vam prilažem niže, ispunjen je radošću i neočekivanim elementima. Sve kako bi odali počast 80-oj obljetnici prepoznatljivog simbola francuske elegancije. Ovo je više od filma o brandu – ovo je umjetničko djelo koje govori La vie est belle uz Lancôme.




Utjecaj vremena, odnosno sati koji prolaze, na licu ostavljaju tragove koje sami primjećujemo. Riječ je o znanstvenoj stvarnosti usko povezanoj s krono-biologijom kože. Danas se protiv dugoročnog starenja kože možemo boriti tijekom cijelog dana. Vichy je to dokazao te  krajem 2014. godine predstavio novu viziju anti-age njege koja se uspješno bori protiv znakova starenja. LIFTACTIV SUPREME nova je progresivna njega za korekciju bora i čvrstoće kože koja pruža lifting učinak iz dana u dan. Liftactiv Supreme njega pomoću „day proof“ tehnologije te 3-d optičkog zaglađivanja omogućuje borbu protiv starenja tijekom dana te dugoročnog starenja kože lica: pruža trenutan dojam zaglađene i ujednačene površine kože. Svjež i odmoran izgled kože sve do navečer te dugoročno djelovanje protiv bora i gubitka čvrstoće kože. Nemasna i neljepljiva ugodna tekstura zaglađuje kožu i čini ju baršunastom na dodir.


Ovo proljeće u znaku je parfema. Avon nam se predstavio sa svojim novitetom: Cherish EdP je svježa mješavina voćno cvjetnih nota koja ostavlja dugotrajan nezaboravan miris. Predstavlja tvoju veselu prirodu i proslavlja tvoju osobnost koja donosi osmijeh svima koji se nalaze uz tebe.


Giorgio Armani predstavlja toaletnu vodu Sì  - nova i  vedra interpretacija istoimenog mirisa. Kao Armanijeva oda modernoj ženstvenosti, miris je kreiran za ženu koja se usudi reći da životu.

Sì uživanju u životu

Sì jednostavnosti

Sì neovisnosti

 


Linija Idéalia prva je Vichy linija koja se bori protiv prvih znakova starenja te preoblikuje kvalitetu kože. Linija Liftactiv pomaže pri učinku liftinga te učinkovito djeluje protiv dubokih bora i gubitka čvrstoće. Neovadiol predstavlja idealnu liniju za zrelu kožu koja se uspješno bori protiv gubitka gustoće, povećanja krhkosti i suhoće kože. Zajedno, ove tri linije  omogućuju idealnu kožu  u svakoj dobi, čak i za osjetljivu kožu! Idealna koža u svim životnim dobima u veljači ima priliku dodatno zablistati uz ekskluzivan Vichy poklon sa Swarovski elementima!*




Svježina proljetne trešnje. Uz Eau de Toilette i njegujuće proizvode za tijelo neodoljivog mirisa trešnjinog cvijeta i sočnog voća (lubenica, crni ribizl,…) svaki dan će biti romantičan kao da je Valentinovo! :) L’Occitane zaista zna zavesti! Linija na koju bi svakako morali obratiti pozornost!

 


Avon predstavlja Advance Techniques Supreme Oils linija je s dragocjenim uljima, s profesionalnim učinkom, osmišljena da daje kosi sve što joj treba. I da daje vama taj divan osjećaj njegovane i savršene frizure.
 


VIVA GLAM kolekcija s Miley Cyrus će od  12.veljače biti će raspoloživa u MAC prodajnom mjestu u Zagrebu. Svaka lipa prodajne cijene VIVA GLAM ruža i VIVA GLAM sjajila ide za pomoć ženama, muškarcima i djeci koji su oboljeli ili su ugroženi HIV-om ili AIDS-om.

Cijene: RUŽ “LIPSTICK” VIVA GLAM MILEY CYRUS HOT PINK (AMPLIFIED) _ 151,90 KN,

Sjajilo “LIPGLASS” VIVA GLAM MILEY CYRUS HOT PINK WITH SPARKLING PEARL_ 159,90 KN
 


NOVOM Estee Lauder Perfectionist Youth Infusing tekućem puderu. Ovaj 3 u 1 tekući puder djeluje kao primer (trenutno zaglađuje površinu kože), njeguje (njegujući sastojci hidratiziraju kožu) i sadrži anti-aging djelovanje (tehnologija Perfectionist CP+R seruma, jača potpornu strukturu kože i učvršćuje kožu lica.) Za sve tipove kože. Pruža srednje prekrivanje i satenski finish. Sadrži SPF 25. Bez ulja. Puder je dostupan u Douglas parfumerijama po cijeni od 475 kn (30 ml) i dolazi u 6 nijansi.


PARIZ U PROLJEĆE

Lancome je još jednom ostavio bez testa. Volim proljetne nijanse i Lancome, jer nikada ne razočaraju. Za sve koje vole malu romatičnu damu u sebi ‘French innocence’ je idealna kolekcija za njih! Razbuđena nježnim zrakama sunca koje joj obasjavaju lice, ulazi u kupaonicu. Uzima svoju novu paletu ovosezonskih sjenila. Vršcima prstiju stapa nekoliko nijansi, diskretno nanosi olovku za oči, pokoji sloj maskare i završni dodir: njezin Lip Lover. Oblači malu bijelu haljinu: vrijeme je za polazak i uživanje u neodoljivim prizorima Pariza prvih proljetnih dana.

Lancôme Palette 443 HRK

Lancôme Vernis in Love 123 HRK

Lancôme Lip Lover 190 HRK

Lancôme Khol olovka za oči 172 HRK

 
Densifique Sérum Jeunesse – reaktivirajte mladost svoje kose! Kao stručnjak u njezi vlasišta Kérastase pruža rješenje rađeno po specifičnim potrebama vaše kose – DENSIFIQUE SÉRUM JEUNESSE, aktivator mladosti kose koji se istovremeno bori s problemima stanjivanja i sijedom kosom, savršeni završetak vaše Densifique rutine. 

 


Od 11.veljače u M·A·C prodajnom mjestu u Zagrebu moći ćete pronaći jedinstvenu Toledo kolekciju.

Najromantičniji modni par, Isabel i Ruben Toledo poznati su po svom nagrađivanom i maštovitom modnom dizajnu te ilustracijama.Ova jedinstvena M·A·C kolekcija spaja Isabelinu strast spram boja s Rubenovom energijom u paletu nijansi koja je stvorena za oblikovanje, oslikavanje te transformaciju lica.Pomno dizajnirano bijelo pakiranje oslikano je Rubenovim ilustracijama te mnoštvom linija i crvenih usana koje su oživjele kroz njegovu nevjerojatnu estetiku.
 

Ove godine La Roche-Posay predstavlja novog člana u liniji Cicaplast za pranje nadražene ili osjetljive kože beba, djece i odraslih: Cicaplast Lavant B5 pjenušavi je gel za čišćenje iznimno osjetljive, suhe ili nadražene kože  koji pomaže u optimalnoj obnovi kože lica, tijela, vlasišta i intimnih područja. Jedinstven spoj aktivnih sastojaka, iznimno tolerantne formule te kozmetičke teksture umiruje i čisti kožu bez narušavanja njene prirodne ravnoteže. Zajedno s revolucionarnim Cicaplast Baume B5 balzamom predstavlja cjelovitu njegu za obnovu oštećene ili nadražene kože.


 

Lakoća, elegancija i ugodnost… zaštitni su znakovi Giorgio Armani mode koji vrijede i kada je riječ o makeupu ovog brenda, koji je kreiran savršeno po mjeri - baš poput odjeće. Zato svi proizvodi Giorgio Armani kozmetike nalaze svoju inspiraciju u modi i tkaninama.  „Iza svih Armani proizvoda krije se jedinstvena, iznimno osobna filozofija koja nastaje iz mojeg uvjerenja da je elegancija ključ ljepote i privlačnosti. Tijekom cijele karijere slijedim jedinstvenu i osobnu viziju estetike. Iako se napjev tijekom vremena može mijenjati, glazba ostaje ista.  Vjerujem u jednostavnost, profinjenost, kvalitetu, iskrenost i učinak.“

 

U drogerije je došao još jedan novitet: Bobbi Brown Long Wear Gel Sparkle. Riječ je o multifunkcionalnom proizvodu koji se može koristiti ili kao dugotrajno kremasto sjenilo ili kao eyeliner. Pruža intenzivnu boju metalik sjaja.  Dostupno u 5 nijansi: Night Sky, Thunderstorm, Sunlit Bronze, Smokey Topaz i Midnight Forest. Proizvodi su dostupni u parfumeriji Douglas Trg i Arena Centar, te u parfumeriji Anabella u Splitu po cijeni od 230 kn.
 


U Zagrebu je otvorena druga Napapijri prodavaonica u Gajevoj ulici. Donosim vam malu priču o ovom genijalnom brendu! Osnovan 1987. u talijanskom gradu Aoste, Napapijri je svoj put započeo proizvodnjom putnih torbi, koja se 1990. proširila na odjeću i modne dodatke. Širenjem raspona proizvoda, rasla je i popularnost brenda koji danas ima preko 170 monobrend trgovina diljem svijeta, a prisutan je na više od 2.000 prodajnih lokacija. Riječ „Napapijri“ na finskom jeziku znači „Arktički krug“, a zaštitni znak je norveška zastava iza koje se krije najsjevernija europska zemlja poznata po ekstremnim uvjetima, zadivljujućim pejzažima i najvećim istraživačima 20. stoljeća. Inspirirane putovanjima, Napapijri kolekcije odražavaju avanturistički i istraživački duh koji je oduvijek igrao glavnu ulogu u brendovoj DNA. 2002. godine, u suradnji s ikonom modne industrije, Karlom Lagerfeldom, Napapijri je dizajnirao posebnu liniju Skidoo jakne, a 2010. japanski dizajner, Yoshinori Ono, osmislio je specijalnu liniju odjeće naziva 66°33' – geografska dužina koja označava „Arktički krug“.

Nema komentara:

Objavi komentar