22. tra 2014.

OOTD Simple black dress

20140419_144910

Kupujete li u SHSovima? Meni je dugo trebalo da se okuražim i krenem u potragu po njima. Kada kupujem u njima imam nekoliko pravila: detaljna pretraga, pregledavanje šavova, pregledavanje ima li fleku, dobro pregledavanje robe da li je nošena ili ne,… tu nema impulzivne kupnje. Više puta izađem bez ičega nego s nečim. A kada izađem s nečim to mora biti stvarno dobar ulov. Poput ove haljine.
20140419_144801
Ralph Lauren haljina. Jednostavna, crna, pamučna, prevršena za cijelu godinu zbog zahvalnog materijala. I ono najvažnije, kupljena za samo 35 kn.
20140419_144844
Traper jakna je Mango. Kupljena davno. Zanemarite balerinke i torbu koja im nikako ne paše, ali u stanu su mi ovo bile casual balerinke a za torbu je opravdanje da nisam imala vremena prebaciti stvari u drugu. Obzirom da je ovo bio ručak u Oro-goro nisam se previše živcirala. Zapravo, ovo vam sve pokazujem jer sam htjela s vama podijeliti novu haljinu koju obožavam.
20140419_144727
A I dragi je odlučio uletit u kadarSmile
Kakva su vaša iskustva sa SHSa?
Love,
Maybe





Broj komentara: 13:

  1. Super su mi balerinke, podignu kombinaciju :) K. :*

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja sam htjela komentirat upravo balerinke, baš su super :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Bas si zgodna i lijepo ti stoji ova haljina,,,sto ce tice tih sopova mislim da je bio bas jedan takav na exkluzivu ako se ne varam,,ima odlicnih stvari,markiranih nikad ne nosenih,,ovako kad vidim da je netko kupio odlicnu stvar za 30-40 kn divim se ,,al kad treba da ja odem kupit onda sam skepticna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala mila:*
      Meni je jako dugo trebalo da se okuražim i krenem. Puno puta sam ulazila i izlazila nakon minute, jer nisam imala živaca. Jednom sam si dala truda i totalno se navukla na njih.

      Izbriši
  4. Odlicna je! Dok sam bila u zagrebu svakih par dana bi zavirila u shs, bila su mi 4 u blizini stana, i jos sam imala par kojih bi obisla svako toliko. Jedino mi je zao sto ih po manjim gradovima i nema bas, ili je izbor jako maleni.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na žalost klasična priča: sve ide u velike gradove:(
      Hvala ti!

      Izbriši
  5. Haljina je odlična i super ti stoji! Kada sam počela čitati post, činilo mi se poznatim to parkiralište... ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala mila:*
      Hahaha Oro - goro je naveliko poznat:)

      Izbriši
  6. Meni balerinke bas odlicno idu na haljinu jer je pidignu tako da njih nikako ne bi mijenjala :) Haljina je divna i bezvremenska i ulov ti je za svaku pohvalu...ja za Shs-ove nemam zivaca...opcenito nisam za duga kupovanja i kopanja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Balerinke su super, samo me bodu u oči zbog tobe:)
      Za SHS baš treba imati živaca, ali jednom kada se ufuraš, nije bad:)

      Izbriši
  7. Predivna si već sam rekla, već svi znaju! Stvarno jesi! A zadnja slika je ljubav!!!

    OdgovoriIzbriši