2. velj 2014.

New in: prosinac/siječanj


U zadnjem videu sam vam najavila promjene na blogu i svidjele su vam se. Jedna od njih je mjesečni New in post. Razmišljala sam pokazivat New in stvari svakih 10-ak dana, ali nekako mi se čini logičnije sve obuhvatiti na kraju mjeseca. Kako nisam pisala nikakav new in sa stvarima iz prosinca i većina njih je obuhvaćena. Osim kozmetike tu će se naći i nešto robice I nakita.


Frik sam za sapune. Ovaj sapun nisam našla u našem dm-u, ali jesam u Sloveniji. Cijena je 1€ i predivno miriši. Još nije stigao na red, trenutno još guštam u njegovom mirisu. Sjećam se da je osim maslinovog ulja bila dostupna i lavanda.


Bobby Brown Raspberry mi je na WL bila godinu dana i nikako da ju kupim nigdje. Čekala sam u Douglasu da ju nabave i krajem 12. mj. je konačno stigla. Kremasto rumenilo/ruž koje je savršeno i kada sam blijeda i kada pocrnim i zimi i ljeti.


Prvi mjesec smo kolektivno hodočastili u Brežice. Kako živimo svega 15-ak km od Brežica nije nam daleko, a još uvijek se nađe dobrih sniženja. Tako obavezno svratim u njihov dm jer razlika postoji. Tamo sam kupila cijele trepavice, dok sam parcijalne kupila u Teddyu. Catrice su kupljene u Mulleru kod nas i dio neke njihove LE koja sadrži samo trepavice i ljepilo (crna kartonska kutija). Bijelo, mini ljepilo je kupljeno u Kozmu.

Ruževi su mi ogroman fetiš! Još početkom 12.mj. sam uzela nekoliko okruglih refila u Inglotu koji su na akciji, pa su stigli preslatki rozi Avon ruževi*. A moja najbolja šefica me za Božić odlučila skroz iznenaditi i među ostalim mi je poklonila moj prvi Dior ruž. 


 A ja sam se odlučila počastiti i konačno ga skinuti sa WL. NARS Laguna i Orgasam u preslatkom Wickend setu koji sam uzela na eBayu. Stigao je iz Amerike za cca7 dana bez carine.


Vichy* je Božić opet imao svoje krasne kutije a meni su stigle dvije: jedna doma a jedna u redakciju a u njima se nalazilo mlijeko i tonik.


 Zatim mi je stigao krasan Nivea* i Artistry* Božićni paket. Za sada sam isprobala Artistry losion i sviđa mi se.

 MAC sam kupovala na dvije strane. The Body Need je web shop koji prodaje MAC samplove. Kažu da su original, iako nisu autorizirani. U svakom slučaju super prilika za isprobat proizvode prije kupnje full sizea. A posebno isplativo za pigmente. Paleta je kupljena od jedne cure i izvrsna je paleta za nešto nanijeti na sebe bez puno razmišljanja.
Skidače makeup-a sam djelomično recenzirala (micelarne i dvofazni), detaljnije recenzije nekih tek slijede. Lancome Genifique* staru verziju sam recenzirala, a novu tek treba isprobati. Jako se veselim isprobavanju svoje prve Biotherm* čistilice, a o Vichy Normaderm* „kremi“ za isušivanje prištića imam samo riječi hvale.


Clarins set* sam dobila na eventu i krema je divna, a o čistilici ste mogli čitati ovdje. Maskara još čeka da ju testiram.


Colour&Clean* sredstva za čišćenje kistova su osmišljena i potpuno proizvedena u Hrvatskoj! Nisam ih još sve isprobala,ali većinu jesam i jako mi se sviđa efekt. Ubrzo recenzija u kojoj ću usporediti sa pranjem kistova sa običnim tekućim sapunom.


Murad* proizvode sam dobila na eventu. Murad ima divnu akciju o kojoj sam već pričala na Facebooku. Ukoliko kupite njihovu posebnu torbicu sa ovim kremama pomažete razvoju Centra za psihološku pomoć oboljelima od raka.


 Malo manikure. S-he* recenzija (klik) i neupsješna Essence Paper print maniku (klik).

NYX* paletu sam dobila i već ju recenzirala (klik), dok Sleek tek čeka na fotkanje i isprobavanje.


Dermatologica set je još jedan poklon moje šefice, divne Lucije, glavne urednice portala Moda.hr.

Macadamia četka, jer izgleda divno. A toliko mi se svidjela da sam kupila jednu i šogorici za rođendan i mami za poklon. 


 Pa malo nakita. Naušnice sam kupila u Sloveniji za cca 5€ dok je narukvica* poklon sa Clarisonic eventa.

Konačno sam se odlučila što kupiti od Wet'n'Wild kozmetike. Odluka je pala na Comfort paletu i to najviše zbog donjeg desnog sjenila.



 Neki dan mi je doma došao još jedan krasan Avon* paket. Najsavršeniji neseser je bio u njemu. Upravo takvo nešto sam tražila, jer kada šminkam onda muku mučim sa organiziranjem olovaka i maskari. Sada je sve na jednom mjestu:-)

 Ammara* balzam za usne sam recenzirala ovdje, i uz ovaj u stiku stigao je i u teglici koji je dragi odmah prisvojio. To su jedni od najsavršenijih balzama koji postoje.
Pa red maskari. Kako ih ja volim kupovati, to nije normalno. Naravno dam sam iskoristila MAx Factor akciju i kupila 2 maske za cijenu 67,90 kn. Još u 12 mj sam kupila Avon Super shock maskaru (klik na recenziju), a zadnju maskaru sam dobila od Avona.

L.A. Girl olovke za usnei i oči te Alverde predivna brončana olovka koja je sada dio LE u dm-u

Uz neseser su bili i Avon* ruževi u olovci i maskara. I uvijač za trepavice, koji sam zaboravila uslikati



Zadnji dan 1 mj su stigli Phytorelax* poklon. Phytorelax kozmetiku možete naći u Kozmu i namijenjena je njezi kose i tijela. A B-safe sapuni* su antibakterijski sapuni iz Saponije i njima se najviše veselio moj dragi. Miriše predivno. 

 I  za kraj malo robice. Već tradicionalno u 1.mj u Marc O'Polu kupujem haljine. Haljina je bila, kao i obično ljubav na prvi pogled. Cijena nešto sitno ispod 500 kn. Ove godine sam prvi puta kreunla istraživati SHS trgovinu. Kažem u jednini, jer to je jedina u koju sam ušla i pregledavala. Našla sam 2 komada nikad nošena (jer me ideja već iznošene robe ne privlači). Vesta je Petit Bateau i za potpunu novu vestu dala sam svega 50 kn.


Na prvoj slici je vesta iz sOlivera koju sam ugrabila za svega 35€ (po sebi ima sitne zlatne niti) i suknja iz Manga, kupljena u SHS, opet nova za 50 kn! Kad me već krenulo, obavila sam lejtni shopping u Promodu. Kratke hlače za 80 kn i majice, svaka po 30 kn.
1 mjesec je kod mene tradicionalno prerastrošan. Puno previše potrošim pa sljedeća 3 mjeseca stanem na loptu. Onda se opet vratim u formu na proljeće, kada sunce zasja. Uz ovo, bilo je tu naravno većih i manjih sitnica za kuću. Ali nisam vas htjela sa time opterećivati. Planiram biti još malo rastrošna u 2 mj, jer planiram do Graza, ali nakon toga stavljam kobru na novčanik.
Je li vas nešto posebno interesira da recenziram? Što ste zanimljivo ulovili na sniženjima?
*PR uzorak
Love,
Maybe

Broj komentara: 18:

  1. Svašta nešto lepo :) Izdvojila bih Macadamia četku koju imam nekoliko meseci i ne znam kako je moja kosa živela bez nje, savršenstvo jedno <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kao da moje riječi govoriš! Savršena četka <3

      Izbriši
  2. Dok sam došla do kraja u potpunosti sam zaboravila što sam željel izdvojiti :/.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, sada vidiš kako je meni dok čitam tvoje postove!

      Izbriši
  3. Bit će postova :D Ma kad si to to blijeda uopće ti meni uvijek izgledaš tamnoputo :D
    E super mi je ovaj neseser takvo nešto bi i ja :D Haljna je odlična po mom ukusu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti moji geni, uvjiek midaju malo boje na licu,... Neseser je odličan i sada je u katalogu 2- 75 kn. Drago mi je da ti se haljina sviđa:) jer ja ju obožavam

      Izbriši
  4. prekrasno je sve :D
    posebno mi se sviđa Bobbi Brown- kremasto rumenilo i ruž :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Gdje ima za kupiti ova Color and clean sredstva za čišćenje? :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Koliko dobrih proizvoda, nars set mi se posebno dopada!

    OdgovoriIzbriši
  7. macadamia četka je i do mene konačno stigla ovaj mjesec <3
    dobra si bila, neće nam propast trgovine ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vječito tvrdim da gospodarstvo neće propasti ako se počne kupovati, pa sam to i htjela dokazati:P

      Izbriši
  8. Odgovori
    1. Vjerujem ti:) ja sam se od ljeta premišljala trebaju li mi ili ne:)

      Izbriši
  9. odličan new in. posebnih zelja nemam,piši sto tebi odgovara bitno da se ima što čitat. mogla si slobodno stavit sitnice za dom kao i ivana,meni je to drago vidit,detalji čine dom dajući mu posebnu draz i toplinu.

    OdgovoriIzbriši