30. srp 2012.

Lancome Genifique – aktivator mladosti

 CAM_0230 
Kada sam „radila“ intervju sa Ivanom Lisak, glavnom Lancome regionalnom vizažisticom, prvi put sam se susrela sa Lancome Genifiquem. Ivana toliko iskreno vjeruje u njega da sam i ja počela vjerovat prije nego sam ga isprobala. Jedva sam čekala doći doma i staviti ga na licu po prvi puta.
Nestrpljivo sam čekala prve rezultate. Ne mogu reći da su stigli nakon tjedan dana, ali nakon 2 tjedna sam počela primjećivat veću elastičnost kože. Obzirom da sam zadnjih godinu dana počela više pažnje pridodavat koži, ovaj serum je došao kao naručen. Kada je Ivana rekla, moja koža sada izgleda bolje nego prije 2 godine kada sam ga počela koristiti, govorila je potpunu istinu. Jer ovaj serum je zaista aktivator mladosti.
P1190743
Koristim ga uglavnom samo navečer, umjesto kreme za lice (gotovo potpuno sam izbacila noćnu kremu za lice jer mi zatvara pore) i umasiravam ga nekoliko minuta u lice. ne stavljam ga svako jutro, iako se preporučuje, ovisi koliko vremena imam za spremanje.
Serum je mliječno bijele boje, laganog voćnog mirisa. Ambalaža je staklena, ali nije preteška,kao što je to često slučaj sa staklenim ambalažama. Čep je također i kapaljka pomoću čije pumpice se dozira serum. Dovoljna je jedna kapljica, osim kod ekstremno suhih koža kada trebaju i po dvije. Volim ga koristiti kod ekstremno suhih koža prije šminkanja jer se podloga puno lakše nanosi.
P1190750
Serum se može kupiti u Mulleru i drogerijama koje prodaju Lancome. Cijena je 620 kn. Količina 30 ml.
Da znam, skup je, ali da vrijedi zaista vrijedi. A količina je dovoljna za nekoliko mjeseci!
P.S. navodno postoji ista stvar od L'Oreala, ali ne mogu to potvrditi.
Koliko ste spremni dati za njegu kože?

*PR uzorak
Love,
Maybe

Broj komentara: 5:

 1. ajajajaj, nema teorije da bih toliko dala... a s druge strane, da novci nisu u pitanju vjerojatno bih si i priuštila nešto ovakvo ;-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Spremna sam izdvojiti neku veću količinu novaca, ali ovo mi je ipak too much

  OdgovoriIzbriši
 3. da, ima iste sastojke kao lorealov za 100kn.. uostalom lancome i loreal su iste firme, tako da vjerujem da se ovdje vise ime placa, nego sam sastojak.. ali nema sanse da bi dala ovoliko novaca, da je litra pa ajd :D

  OdgovoriIzbriši
 4. da, ima iste sastojke kao lorealov za 100kn.. uostalom lancome i loreal su iste firme, tako da vjerujem da se ovdje vise ime placa, nego sam sastojak.. ali nema sanse da bi dala ovoliko novaca, da je litra pa ajd :D

  OdgovoriIzbriši
 5. Mislim da nikad neću moći izdvojiti toliko novaca iako lijepo zvuči. I sad sigurno ne koristim dovoljno krema i slično jer si ih ne mogu priuštiti a i te koje koristim su jeftinije pa često ni ne vidim nikakvu korist od njih.. nažalost..
  Moram priznati da izgleda jako primamljivo ali nažalost nedostižno :)

  OdgovoriIzbriši