3. pro 2012.

MNY Color Tattoo 24 Hr / Always green & Immortal Charcoal

IMG_5226Prije nekog vremena sam recenzirala MNY Color Tattoo sjenila  (klik-recenzija )tako da priču ponavljat. O njima sam u međuvremenu zaključila da vam mogu ili ne mogu pasati, upravo kao i MAC Paint pot s kojima ih neki uspoređuju. Ono što bi ja još dodala, a vidi se iz prošlog posta je da kvaliteta ovisi od nijanse do nijanse. Što mi naravno nije nimalo drago. Također, niti variranje u cijenu po Europi me oduševljava. Meni je npr, ove donijela jedna djevojka iz Njemačke gdje su koštali nešto manje od 8 €.
IMG_5205 Danas vam predstavljam dvije nijanse: #30 Always Green i #55 Immortal Charcoal – zelenu i metalik sivo srebrnu. IMG_5214Always Green je zelena nijansa, niti tamno niti svjetlo, rekla bi baš prava zelena. Da bi se jednolično razmazala mora se nanositi u nekoliko tankih slojeva inače se grupira na jednom mjestu. Immortal Charcoal je puno zahvalniji i pigmentiraniji. Odlično se razmazuje već u prvom nanosu.
IMG_5228
Oba odlično služe kao eyeliner, baza sjenilu ali može ih se koristiti i na sjenilo. Nor, kada mi je makeup dosadan samo malo nanesem zelenog sjenila i to je to!
Jedini kojeg bi još željela je crveni. Nadam se da će ipak oni stići kod nas, kada nas sve već zaobilazi.

FOTD &EOTD sa Always green MYX Color Tattoo sjenilom.


Imate li koje ovo sjenilo?
Love,
Maybe




3 komentara:

  1. Imortal charcoal mi je divan,jurila sam ova tattoo sjenila po drogerijama u crnoj gori,ali niti u jednoj ih nisam nasla.U jednoj sam cak i pitala a docekao me blago teleci prazan pogled gospdodje koja zaposlene u drogeriji:(

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam...u nijansi "bronz..." i nešto, uglavnom je ok, postojano i lako se nanosi, zadovoljna sve u svemu!

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam pomegranate punk. toughest taupe i bad to the bronze. nabavila sam ih tijekom ljeta. još ih nisam otvorila :D

    OdgovoriIzbriši