3. pro 2012.

EOTD (od subote) & Zrinjevac

  P1240548 U subotu sam sa dragim izašla na večeru do grada. Bez obzira što živimo jedno blizu drugog, jednostavno se ponekad ne stignemo vidjeti zbog posla. Tako da smo ovu subotu odlučili posvetiti sebi i moram priznati da sam se osjećala kao da idem na dejt. Nekako imamo običaj prije večere prošetati gradom, posebno u blagdansko vrijeme jer je grad predivan. Volim lampice a još kada se potrude oko dekoracije, odmah se probudi dijete u meni od sreće.
P1240559P1240550 Dok smo si prepričavali sve prošlotjedne događaje, šetali smo Tomićevom (jeste bili na Fuliranju?), Ilicom, Bogovićeom pa do nama omiljenog Zrinjevca. Zrinjevac nas svake godine ostavi bez teksta,unatoč tome što smo sve to vidjeli, ali jednostavno je predivan. Obožavam što se potrude oko dekoracije, tako da možete naići na sanjke, klizaljke, bicikli,….
P1240556P1240553
Makeup je u biti bio igra sa novim Inglot sjenilima. Kupila sam prekrasnu taupe shimmer nijansu (d.s.460) u koju sam se doslovno zaljubila. Na ovoj fotki, treći stupac, skroz donja. Da ne bude jednoličan dodala sam malo zelenog sjenila i Rouge Bunny Rouge tuš za oči.
P1240534P1240542P1240544Navečer, kada sam došla kući i shvatila da se video sa Dunjom još uvijek nije uploadao, nastavila sam igru. Uključila sam crnu shimmer srebrnu i zlatnu nijansu iz Karl Lagerfeld palete, dodala crnu olovku i dobila jedan blagdanski smokey.
P1240565P1240581P1240566
Znam da slike nisu savršene. Moj fotić i nije ljubitelj umjetne rasvjete, ali bolje nisam mogla dobiti u 1 ujutro.
Šaljem vam pusu, popodne se opet čitamo. Ne zaboravite se igrati (sa strane na slikicama odaberite darivanje)! Bez brige, ovo nije sve što sam vam pripremila za poklone. Ovo je za mene bila izvrsna godina, želim to i s vama podijeliti.
Uživajte u ponedjeljku<3
Love,
Maybe





4 komentara:

  1. Obožavam okićeni grad! *_* Sviđa mi se ova smokey verzija :)) Lexie

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, zar nije predivan<3 hvala ti! i meni se jako svidjela:-)

      Izbriši
  2. krasne fotke :D
    kad sam i najgrintavija pa iziđem vani i vidim okićen grad vrati se i dobra volja i osmijeh :D
    ovo srebrno sjenilo mi je savršeno <3

    OdgovoriIzbriši
  3. jeeej ... prosinac ... okićeno sve ... obožavam
    A što se tiče posvete sebi i dragom i tog osjećaja kao da idem na dejt, priuštimo si jednom mjesečno i baš guštam onda

    OdgovoriIzbriši