14. lis 2012.

Favoriti tjedna #4

Već pomalo tradicionalno, po 4 put vam predstavljam tjedne favorite. Ovaj tjedan sam se uglavnom bavila kožom lica. Jesen, hladnoća, vjetar, itd utječu i to opako na moje lice. imam blagi osjećaj da ću morat počet razmišljat o promjeni sredstva za čišćenje lice, jer Avon Solution Beautiful hydration gel više nije za mene. Jednostavno mi je trenutno prejak za kožu, počeo ju je jako isušivati i događa se ono što se do sada nije događalo- koža me zateže nakon pranja. Iako sam na vrijeme počela sa redovitom dodatnom hidratacijom. Nema mi mrskijeg nego krenuti u potragu za novim gelom, ali šta ću, nema mi druge.
 P1230090P1230094
Kao rješenje ovom mom problemu došla je Niveina maska za lice. Nivea Refining Peel off maska* ima instant učinak hidratacije lica. Ne znam za vas, ali meni se znalo događat da nakon hidratizirajuće maske osjećam zatezanje lica. Ova ostavlja kožu nježnom i mekanom, no ne očekujete vječno djelovanje. Ponovite postupak barem 2x tjedno! Maska ima dosta jak miris alkohola, i prema sastojcima ćete vidjeti da ga sadrži.
P1230091P1230093
Miris brzo ispari, što je ok. Velika pohvala ide peel off sistemu, kojeg obožavam. Minus ide ambalaži. No to je do mene, jer ja nisam ljubitelj ovakvih ambalaža, osim za putovanje. Cijenu ne znam točno, ali ovakve maske uglavnom nisu skuplje od 10 kn, što je ok. Sve u svemu, sviđa mi se.
P1230099
Usne su mi druga boljka. Em prirodno imam izborane usne, em je mojim usnama jedina misija- sušiti se! Kako su svi ove jeseni u tamnim nijansama ruževa i moja je kombinacija takva. Flormar olovka za usta #217 i Malu Wilz Moisture Lip color SPF 10 #40*.
P1230100
Kod Flormar olovke mi se sviđa što klizi, nije suha i minimanlo isušuje. Nije baš vodootporna kako ju hvale, ali traje sasvim solidnih nekoliko sati. S druge strane Malu Wilz Moisture Lip color SPF 10 njeguje usne, hidratizra i rezultat je da su mi usne mekane. Recenzija i swatch Malu Wilz proizvoda.
P1230103
NYX Taupe rumenilo sam jako dugo planirala uzeti za konturiranje. Priznajem da se još učim sa njime, doziranje i utopljavanje sa bronzerom je nužno, ali je rezultat super. Doduše, malo ga mrzim,malo ga volim. Kupila sam ga u „Šminka i to“ kada je bio na akciji 20% i došao je 64 kn, umjesto 80 kn.
P1220652 I to je to. Kod mene ima svašta novog. Počela sam radit na novom poslu. Planiram zimska putovanja. Sve više se hvatam kako razmišljam o kupovini pancerica umjesto paleta. No, onda se sjetim da smo si dragi i ja za diplomu odlučili poklonit vikend u Londonu u rano proljeće. U biti, moj plan je bio poklonit mu panoramski let iznad Zagreba. Ali srce vuče u London. I još je jedna stvar koja mi je okupirala tjedan- organizacija makeupa  Nikako da budem zadovoljna sa svime. I to je to!
Kako je vaš tjedan prošao? Što vam se zanimljivo događalo?
*PR Uzorak
Love,
Maybe











Broj komentara: 6:

  1. ja i ti imamo isti tip koze. meni npr.ne samo sto ne odgovaraju isti gelovi za lice već i kreme. nekad mi ista odgovara mjesec dana a nakon toga ne. i taj sebum koliko god ga uklanjala nikako sa njim na zelenu granu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni su rtebale godine dok sa naučila promatrati kožu, ond sam shatila koliko sam griješila. teške muke smo prošle zajedno, ali sada barem ne derem po svome već ju slušam

      Izbriši
  2. ooo jako dobre idejice, nisam nijedno probala,a kako sam nedavno uložila malo više na LUSH maske i E Ardem rumenilo mislim da su ove olovčice na redu za probanje, na kraju krajeva nikad ih previše ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš me zanima EA rumenilo! Lush ima odličnih stvari, posebno čistilice za lice:-)

      Izbriši