10. lis 2012.

BeYu Biggi olovke za oči

P1230083Da, čujem koliko ima fanova olovki za oči? Ako se mene pita, uz korektor najbolji izum! Jednostavne su za primjenu, a ako su dobre teksture multifunkcionalne su.

BeYu Biggi olovke, ili debeljuce kako ih ja od milja zovem su predivne olovke, multifunkcionalne i jednostavno ih obožavam! Trenutno su u web shopu daljepoti.hr dostupne u 13 nijansi, razlikuju se u završetku i teksturi. Ne, nisu sve da vas ostave bez daha ali su sve iskoristive.

P1220197-horzZa početak krenimo od dizajna i kvalitete. Olovke dolaze u količini od 2,8 g. Super se šilje, polumasne su strukture i mat olovkama treba neko vrijeme da se osuše i postanu mat. Drže satima i odlično mijenjaju sjenila. Nemaju sve olovke istu kvalitetu. Recimo neke shimmer olovke poput ljubičaste (412) i zelene (368) su nešto više masnije i ne razmazuju se u jednom potezu isto. Želite li od njih puni intenzitet budite strpljive pa recimo nanesite 1 sloj, pričekajte 30 sekundi da se osuši, pa drugi sloj, itd dok ne dođete do željene nijanse. Po meni su 2-3 sloja sasvim dovoljna. I naravno neka budu tanka.

Mat nijanse su stvarno mat i sviđa mi se što su tu bazne nijanse obuhvaćene – nude (280), smeđa (255), siva (212) i crna (201). Nedostaje mi samo bijela mat nijansa koja bi bila odlična baza. Ne volim tu njihovu nelogičnost kada ne naprave neku takvu nijansu koja je tako očito potrebna i bazna. Ove nijanse posebno brzo blendajte i činite to prstima, najjednostavnije je.

P1220183-horz

Ono što me razočaralo u cijeloj priči je da su neke nijanse totalno drugačije na netu nego u stvarnosti. Npr kad smo odabirali nijanse za shop, išla sam od pretpostavke da uzmemo nijanse koje bi se svidjele većini, no kada proizvod dođe onda dođe i šok. Recimo – taupe nijansa (330) je satenska i dosta blaga. Nedostaje jače kombinacije sive i smeđe da bi to bilo to! Nije loša nijansa, ali nije ni ono što su predstavili. Iz tog razloga je i krenula ideja bloga na shopu, da se dobije uvid u realne nijanse i olakša odabir. Druga nelogičnost u cijeloj priči je što na olovci ne postoji naziv nijanse! Samo broj. No veliki plus je što sve olovke dolaze zapakirane u foliju pa nema brige da će koja biti otvaran prije nego ju vi primite u ruke. To je u biti i najveći razlog zašto volim Internet trgovinu!

P1220280-horzNeću vam opisivati sve nijanse zasebno, opise pogledajte ovdje, ali ću vam reći svoje favorite. Naravno, na prvom mjestu su to sve mat nijanse (280, 255, 212 i 201) i sve vam ih preporučam. Možda vam jedino siva nije skroz nužna. Zatim ljubičasta (412) i tamno plava (401), a kao highlighter shimmer nude nijansa (310).

Cijena im je 56,20 kn. još danas (10.10.2012) do ponoći ako ukucate kod 24SATA imate popust od 12% ! No, ako ne stignete danas, na Facebooku su najavili nešto zanimljivo ovih dana pa ih svakako pratite:-)

*PR uzorak

Volite li olovke? Sviđaju li vam se BeYu Biggi olovke? Koja je vaš favorit?

Love,

Maybe

Broj komentara: 10:

  1. Nijansa #368! Uvijek su mi najdivnije zelene, kupujem ih stalno, umjesto da dam i drugima prilike :D Predivne i kremaste! LOVE IT!

    Pusa Ano! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Posebna je i u 2,3 sloja izgleda odlično!

      Izbriši
  2. Još uvijek nisu došli na red za kupovinu, ali sviđaju mi se inače te deblje olovke kao baza za sjenilo. Do sad sam koristila Deborah debele olovke koje nisu loše :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kao baze su i meni najdraže, ali neke stvarno divno mijenjanju sjenila

      Izbriši
  3. totalno sam ljubomorna i zelim ih sve!!! :D cekam placu da piknem nekoliko komada :P

    OdgovoriIzbriši
  4. Predobro izgledaju,ne znam za koju bi se prije odlucila:)U pravu si za klasicnu mat bijelu,to je jedna od onih koje se moze koristiti na sto nacina

    OdgovoriIzbriši
  5. Plava mi je najljepša. Stvarno su krasne nijanse.

    OdgovoriIzbriši