24. kol 2012.

Wet n wild „Santa Baby“

 P1180287          
Danas sam konačno uhvatila vremena poslikat do kraja i napisat recenziju moje prve Wet n wild palete. Wet je wild je poznata, jeftina, kvalitetna i vrlo često korištena kozmetika na YT. Dugo sam se spremala nešto uzeti od njih i koliko god su mi slatke (i praktične) njihove standardne palete nekako mi je prosječno 5$ + 3,70$ za shipping bilo previše. Onda sam naletjela na ovu paletu koja me sa shippingom došla oko 100 kn.

P1200797
P1200727
100 kn za 12 sjenila (ukupno 8,8g, da minijaturna su, ali realno niti ne trebaju mi veća), rumenilo (1,8g) i bronzer (1,8 g). Kada sam najavila ovu paletu, rekla sam da neću koristiti sjajilo i maskaru jer tek nakon što sam kliknula i kupila sam sam ju išla guglati. Tako sam saznala da je ovo kolekcija iz 2010. Ok, nova je i nije korištena tako da što se sjenila tiče nema problema ali sjajilo i maskaru ne koristim.
P1180398P1200706
Paleta, iako je bila skroz zapakirana došla je sa polomljenim jednim triom i kutija je bila pukla na jednom manjem dijelu. A stigla je za nekih 10 dana iz SAD-a. Nakon svih tehničkih stvari, idemo na paletu.
P1200794
P1200747
Poznato je da se Wet n wild sjenila truse. Da, i ova se truse. Ali neka. Neka (od stajanja) su imala kao neki film na sebi i bila su tvrda ko kamen. Tek nakon što se taj film skinuo su bila spreman za korištenje. Tu prvenstveno mislim na tamnija sjenila. Sjenila su koncipirana kao kompatibilna tria koja se odlično međusobno nadopunjuju. Nema klasičnih neutralnih tonova. Pigmentacija je manje-više ok, ali neka sjenila, poput primjerice kričavog zelenog je jako loše pigmentirano. Na swatchu je naneseno u 3 sloja da ga uopće vidite. Najtamnija ljubičasta iz ljubičastog tria je tvrda kao kamen i doslovno sam ju morala grebati da ju mogu ikako swatchati.
P1200791
P1200755
Sjenila su odlične trajnosti, sa bazom će trajati cijeli dan. Lagano se blendaju i čist su ok. Iako ovo nije moja svakodnevna paleta nijansi sjenila koje ja koristim, prošli tjedan sam im se više posvetila i shvatila da sve nijanse jako nosive u svakodnevnim prilikama.
P1180420
P1180428
 
Rumenila su odlična. Gotovo se uopće ne truse, dobro se blendaju i traju na licu intenzivno oko 6 sati, nakon toga im pada intenzitet. Ali i nakon 8 sati će biti tragova boje.
P1200775-vert
Da li me paleta potpuno oduševila. Nije! Ali da, vrijedi tih novaca. Posebno jer će vas natjerati da koristite malo boje u svom životu.
Jeste li isprobali nešto od Wet n wild proizvoda?
Želim vam ugodan vikend! Ne zaboravite se igrati ako već niste!
Love,
Maybe







Broj komentara: 13:

  1. Fora su nijanse. :) Pogotovo ova zelena. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. nisam još ni jednom koristila ta sjenila. moze link na stranicu ili sellera ako je sa ebaya?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. na žalost nema sellera više a nema ni palete više.

      Izbriši
  3. Zanimljive su boje, ali ne bih je kupila. Rumenila deluju najbolje. Dobra recenzija :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rumenila su super, mislim da ću nabavit još koje njihovo!

      Izbriši
  4. Kupila si paletu kojoj je istekao rok??? 0.o TI??? OMG

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da živim na rubu:D Šalim se, u principu nije bad je rok počinje teći od trenutka korištenja. Ali ipak sjajilo i maskaru odbijam koristiti,a sjenila mi nisu reagirala!

      Izbriši
  5. ok,ali cim primetis da reaguju ne koristi to!!! zeznuto je to sa time :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. naravno! eni su ti takve palete više za nekene tutoriale nego da ih svaki dan koristim! ali na drguima ih ne koristim. imam neko pravilo da za klijente samo najbolje. :-)

      Izbriši
  6. Meni se sviđaju nijanse iako još ništa njihovo nisam isprobala. Pohvale za detaljne swatcheve :)

    OdgovoriIzbriši