30. kol 2012.

FOTD, OOTD & AOTD #2

P1210320
Ovo ljeto sam odlučila nosit haljine,jer do sada sam ih samo kupovala i držala se sigurne kombinacije- hlača. Sada ih iskorištavam do maksimuma. Danas je na redu bio moj ljetni favorit – crvena Mango haljina otvorenih leđa (klik za bolji pogled). Obožavam ju jer je preugodna i divna za kombiniranje.

   P1210321
 P1210325Kako zbog otvorenih leđa nije primjerena za posao, kombinirala sam ju sa H&M majicom. Tu majicu sam kupila za nevjerojatnih 15 kn na sniženju. Majica ima lađa izraz tako da sam ju samo lagano povukla nazad da gotovo potpuno prekrije haljinu. Obzirom da je široka zavezala sam ju remenom i stražnji dio povukla da prati liniju tijela.
P1210357Cipele. Pa ako niste sigurno da li će vas neke cipele žuljati, pozovite me jer ako bi ih odabrala onda hoće:-) Šalu na stranu, jučerašnji žulj se poduplao,a na drugu nogu došao novi, pa sam ulaz prohodala bosa. Nije toliko stvar u cipelama koliko u mojim preosjetljivim nogama. + kožne su pa nisu najbolja kombinacija bez čarapa. BTW Calvin Klein su. Sutra moram u sandalama na posao. Makar time kršim dress code. Ali barem nisu japanke
Prsten je ručno rađen i kuljen je kod Buncherica na jednoj aukciji.
P1210355
P1210344
Makeup je brzinski, jer sam malo kasnila. MYN Color tattoo brončano sjenilo, sa malo L’Oreal Indefectible sjenila (#012 endless chocolate) i Illamasqua Furore pigment (klik za swatch). Nedavno sam kupila prvo Malu Wilz rumenilo, ali je tek danas došao na probu. Volim ga, tek nakon 8 sati je intenzitet počeo slabiti.
Toliko za sada. Kasnije mini recenzija jednog od mojih ljetnih favorita.
Love,
Mabye

Broj komentara: 7:

  1. Haljina je bas dobra,a i ja ih cesto kupujem al rijetko nosim,ne znam ni sama zasto.A cipele ak me nazuljaju to je uvijek i samo na lijevoj nozi i uvijek mi se to desi s ravnim cipelama,koje bi ono trebale bit udobnije stikle me jos nikad nisu nazuljale.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super elegantno! Lepo ti stojijo haljine ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Micica moja preslatka! <3 <3 <3 Samo ti nosi haljinice! :*

    OdgovoriIzbriši
  4. Slažem se sa Sarom ... Ljepotica ...

    I da da te malo nasmijem kako sam tulava ali svaki put kad vidim ovo FOTD;OOTD i sve to stanem i mislim si WTF :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala vam, drage moj:-)
    @medoKartonski - i meni su u početku bili čudni ti nazivi:-)

    OdgovoriIzbriši