29. kol 2012.

FOTD, OOTD & AOTD

Ovo ljeto je za mene bilo predugo. Posebno nakon naporne (i uspješne godine) dala sam si malo previše oduška i nikako da dođe kraj mom odmoru. Nakon odmora ja se i dalje odmaram. Tako da sam danas odlazak u ured dočekala sa smješkom. Čak sam i večer prije složila outfit!. Što nisam napravila nikad ranije.
FOTD1

Ovo ljeto sam sva nekako u romantičnom raspoloženju. Nježan makeup, romantične frizure, dress code iz sredine prošlog stoljeća,… Makeup je bio nježan, jako nježan, gotovo blijed. Samo mrvicu izblendanog burlesque sjenila od MUG-a. Hlače su prastare i no name, ali su tako savršeno ugodne da bi ih najrađe nosila po cijele dane. Bluza je mamina, stara preko 30 g. Čista svila, preugodna za ljeto. Cipele smo prošle godine kupili u Milanu, Geoxove su i koliko god da ih obožavam one su nosive samo po hladnijem vremenu, jer sam se danas vratila sa novim žuljem doma.
CAM_0534-vert Detalj sa ramena i nakit. Prsten je sa eBaya, lančići su 2u1 i poklon su prijateljice. Mislim da je H&M u pitanju a narukvica je..pa isto mamina. Obožavam zaviri u njen ormar:-)
Sviđaju li vam se ovakvi postovi? Volite li i vi zavirit u mamin ormar?
Love,
Maybe

4 komentara:

  1. Meni se sviđaju. I baš si mi slatka na slikici :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Volim ovakve postove,ubacuj ih cesce,moze bit i sasvim casual i nesto bas onako elegantno samo postaj :*

    OdgovoriIzbriši