10. lip 2012.

Pobjednica je....


Iako kasnim sa rezultatima darivanja za poklon bon u web shopu DaLjepoti.hr vjerujem da ćete imati razumijevanja. Iako sam svaki dan gledala vaše odgovore, zaista h je bilo puno interesantnih i hvale vrijednih za budućnost web shopa. Samo da napomenem da će svi vaši prijedlozi biti uvršteni u daljnji razvoj web shopa, neki prije neki kasnije.   
Mnoge od vas su vidjele blog (koji uglavnom ja pišem) na web shopu i to blog namijenjen prvenstveno opisu proizvoda i swatchevima. Za sada će te tamo naći uglavnom dekorativnu kozmetiku BeYu i preparativnu kozmetiku Malu Wilz. Recenzije ćete te moći čitati kod mene. Ukoliko želite neku recenziju prije drugih slobodno mi javite. Naravno, kao i uvijek, a sada posebno, trudit ću se biti što objektvnija, jer ruku na srce nisam u zavidnoj situaciji. J
Koliko mi je bilo teško odabrati pobjednički odgovor govori činjenica da mi je Maja sa bloga AddToLove morala pomoći i presuditi među mojim favoritima.
Ovo naravno nije zadnje darivanje organizirano u suradnji sa web shopom, pa nema tugeJ Hvala svima koji ste sudjelovali i svojim savjetima dali fantastične ideje ili nam potvrdili da su nam budući planovi na pravom mjestu.
A pobjednica je…..

giga.09@.......

Mail je poslan, imaš vremena 48 sati odgovoriti na njega!

Hvala svima!

P.S. Do sutra možete sudjelovati u Elanyl Cellu Slim darivanju i osvojiti vrijedan paket kozmetike!
P.P.S. Popodne recenzija!

Love,
Maybe

1 komentar: