11. lip 2012.

AVON Solutions Beautiful Hydration gel oko očiju

Danas vam predstavljam zadnji komad iz Solutions beautiful hydration kolekcije. O gelu za lice ste mogli čitati ovdje a toniranoj kremi ovdje.
IMG_2537.CR2Baš sam zadnjih dana razmišljala kako nikada do sada nisam kupovala ništa od preparative iz Avona. I shvatila da je razlog tome preoskudan opis proizvoda u katalogu. Jedna rečenica zaista nije dovoljna. Znam da papir ograničuje prostor, ali voljela bi kada bi malo pojačali opise. Ne samo Solutions kolekcije već i svega ostalog.
IMG_2609A sada ona stvar koja me kod Avona oduševila a koju sam tek sada shvatila, jer do sada nisam kupovala preparativu. Ne daju suluda obećanja. Jedna krema n može na vašem licu učiniti čuda. Tako i ova kremica neće ispeglati bore već samo dati hidrataciju vašoj koži. I to i daje. Kako područje oko očiju svakodnevno tretiram teškom šminkom u svrhu prekrivanja hiperpigmentacije tako tom dijelu mog lica treba dodatna hidratacija. Područje oko očiju mi je postalo gipkije i čvršće,ali sve bore su ostale na mjestu. Dakle, lagali nisu .-) Iako moj problem nije do kraja riješen, ja sam sretna sa učinkom!
IMG_2611 Gel ima drugačiju konzistenciju od svih dosadašnjih koje sam isprobala. Kao da u sebi ima mjehuriće koji (jako) tiho pucketaju kad ju razmazujete. I nije onaj klasičan gel od kojeg su ruke ljepljive. Gel se jako brzo upija i ostavlja suhi trag.
Cijena u aktualnom katalogu je u setu (Incandessence rollete, masku za lice od maslinovog ulja (maska kojoj sam vjerna već godinama i apsolutno ju obožavam) i ovaj gel) za 40 kn. količina je 15 ml što će vam otprilike trajati barem godinu dana jer potrebna zaista mala količina.
Jeste li isprobale ovu kremu?
*PR uzorak
Love,
Maybe

Broj komentara: 6:

  1. nisam tu kreicu probala ali jesam ostale od avona

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam, ali namjeravam sve probati od solution linije. Obožavam njihove kreme!
    <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš su ugodno izenanđenje! A godinama sam ih zaobilazila!

      Izbriši
  3. daa, pa ne znam. nemam previse dobrih iskustva s ovakvima proizvodima :S

    someone's blogg♥mfashionfreak

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Realno, tebi to uopće još ne treba, premlada si!

      Izbriši