30. ožu 2012.

Intervju: Ivana Lisak

Prije nekoliko dana imala sam čast družiti se sa Ivanom Lisak, regionalnom vizažisticom Lancoma. Oduševila me. Sjaj koji iz nje isijava kad priča o svom brendu je predivan! Bila mi je presčatka kad mi je rekla da ju je malo “zapeklo” kad saje pročitala moju recenziju u kojoj sam rekla da mi Teint Idole Ultra 24 nije savršena podloga. dovoljan znak da zaista obožava brend za koji radi! Kad ona kaže da nakon 10 g i dalje obožava svoj posao i da u njemu uživa ona to doslovno i misli. Oduševla me jer nije škrta sa znanjem Dijeli ih doslovno šakom i kapom. Oduševila me svojom pristupašnošću. I za kraj, očekivala sam da će razgovor i intervju trajati oko sat vremena, produžili smo na 4!

A sada, uzmite kavicu u ruke i dobro slušajte jer Ivana je sa nama nesebično podijelila svoje male makeup tajne!

Hvala Ivani i svim divnim curama (Ivana, Maša & Vlatka) iz Lancoma/L’Oreala (nikad na okupu nisam vidjela toliko cura i da se toliko dobro slažu!) na svemu!

Želim vam svima ugodan vikend!

Love,

Maybe

Broj komentara: 5:

  1. Odličan intervju draga <3 baš je simpatična!

    OdgovoriIzbriši
  2. Super ti je intervju. Ti si i inače novinarka ili? Mogu ti dati savjet? Genifique se jedino može pohvaliti biofermentima (koje bi ja radije pojel,moram priznati,) no neki ljudi kažu da im godi. No ,ako zaista želiš probati genifique ali te možda cijena sprječava; ista (gotovo identična) ti je linija Youth Code od Loreala. Isti proizvod samo namjenjen drugom tržištu. Jako bih voljela probati puder ali pričekat će. Imaš možda neku preporuku za podlogu? Imam ljeti dosta masniju kožu a nemam zlatne poluge da sam krenem redom isprobavati pudere... :-(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je oduševio BeYu Mat velvet fundation! Čitat ćeš o tome ubrzo!

      Izbriši