25. velj 2012.

Kryolan baza za kapke - UPDATE

Dakle, zadnjih dana iz mene šiklja bijes kada samo pomislim na ovu bazu. Prije nekoliko mjeseci kad sam ju kupila i kad sam pisala njenu recenziju, zaista sam rekla sve što je tada i bilo tako.

Kažem BILO jer je ova baza od jednom počela divljati, ne drži sjenilo a kamoli korektor. Ne pojačava više pigment sjenila, itd! Uglavnom, sve što sam tada rekla o ovoj bazi, poričem. Ne kupujte ju, jer mene je maksimalno razočarala!

Kad samo poislim da sam bila ljena zalet se do Sephore po Too Faced bazu, jer mi je ova bila usput, dođe mi da se rasplačem!

Uglavnom, zadnjih dana hodam po svijetu i ljudima govorim da ne kupuju tu bazu, jer ne želim da prožive ovo što se meni dogodilo.

Je li i vas nešto toliko razočaralo koliko i mene ova baza?

Ne zaboravite sudjelovati u Ksenya Desin darivanju!

Hvala vam što ste svratili!

Love,

Maybe

4 komentara:

  1. Vatafak? Nigdje veze, još pretpostavljam da cijena nije baš najniža...

    OdgovoriIzbriši
  2. :O a šta se desilo? jel joj prošao rok il nešto? bila izložena visokoj temperaturi, suncu? O.o pa nije mogla samo odjednom tak podivljat =P možda je ušla u pubertet? xD

    OdgovoriIzbriši
  3. e da..
    to se događa kad se proizvodom razočaramo ili oduševimo nakon par korištenja...
    ja sam skoro bacila Revlon Colorstay puder, jer mi na licu izgledao kao iskorena mrtvačka maska! Na sreću, nisam ga bacila i isprobala ponovno nakon 2 mjeseca drugačijom tehnikm i to tijekom jeseni i pri drugačijim temepraturama. Rezultat je savršeno dugotrajan puder koji se dobro nosi s mojom masnjikavom kožom.

    Imala sam TOoFaced bazu. Kupila ju u lipnju i koristila cijelo ljeto. Šest mjeseci nakon kupovine - baza je izgubila sva svoja svojstva. A u tubici još uvijek ima pola....

    OdgovoriIzbriši
  4. Imala sam zelju isprobati neku Loreal maskaru,bez puno razmisljanja izabrala sam LASH ARCHITECT 4D.Nekako mi se svidio vanjski izgled ili ti ambalaza.Da neduljim maskara me jednostavno oborila s nogu,prva dva tjedna....dala je tocno ono sto sam ja trazila,volumen,savrseno mi je izvlacila trepavice izgledale su duplo duze nego sto su prirodno.E nakon 2 tjedna doslovno sam se razocarala,osusila se,boja maskare mi je vukla na tamno sivu i jednostavno to vise nije bila ta maskara koju sam kupila.jednostavno razocarana..

    http://makeupmaja.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši