26. velj 2012.

Illamasqua bronzer “Writhe” – recenzija i swatch

 CAM_0195

Postoje neke stvari koje obožavate bez nekog, zaista posebnog razloga. Nisu toliko boje od drugih. No ipak, u vašem srcu imaju posebno mjesto. U mojem slučaju to je upravo ovaj bronzer.

CAM_0192

Ovaj bronzer ima 1000 lica i iako ga gotovo svaki dan nanosim, nikad nisam 100% sigurna kako izgleda. Svako doba dana, svaki izvor svjetlosti drugačije utječe na njega. Zato, da bi bili sigurni o kojoj se nijansi radi, skrolajte do slike swatcha na kojem je bronzer na jagodici prsta. To je njegova najčešća i najrealnija nijansa.CAM_0360

Podosta izražajan naranđasti pigment, sa zlatnim shimmerom, ne čini na vašem licu neko jeftino, grozno rumenilo iz 90’-ih kao što to možda prema opisu očekujete. Baš naprotiv, toliko divno izgleda na licu da ga se ne mogu nauživati.

CAM_0194

Cjena ovog mališana je 185kn, za što ćete dobiti ogromnih 9 grama. Tih 9 grama će vam trajati i trajati jer se radi o toliko pigmentiranom bronzeru da vam je dovoljno kistom samo uroniti u njega. I obavezno istresti ostatak.

CAM_0366Ovaj swatch je najrealniji swatch bronzera, kao i sam bronzer u pozadini

No, kao što sam već dala naslutii na početku, ovaj ljepotan ima i svoje mane. Naime, ako vam se podloga nije potpuno upila ili ako ju niste izmatirali, mogli bi ste imati problema sa blendanjem. Sve se to da riješiti sa kistom na kojem je ostalo podloge, te se njime ublaže prijelazi. Druga mana mu je trajnost. theBalm rumenila su ga potukla po tom pitanju. Naime, nakon 4 sata će počet polako nestajat sa lica. Naravno, ako ga sa nečim dodatno fiksirate, ostat će puno duže na licu.

CAM_0361Ovaj bronzer je također pogodan za kombiniranje i savršen je u kombinaciji sa theBalm Dowm boy rumenilom za dnevne kombinacije. Jedva čekam ljeto, mislim da će biti savršen na preplanulu put.

CAM_0678

Dizajn je klasičan Illamasquin, crna sjajna kutijica sa malim Illamasqua znakom. Sa unutarnje strane poklopca se nalazi ogledalo, prilično veliko i jako iskoristivo.

CAM_0197Na gornjoj slici pogledajte što Illamsqua kaže za bronzer, a na donjoj sastojke.CAM_0198

Da li bi opet kupila ovaj bronzer? Da, ako ga ikada uspijem potrošiti. Stvarno je fantastičan, unatoč manama.

Koji je vaš omiljeni bronzer? Sviđa li vam se ovaj?

Hvala vam što ste svratili!

Love,

Maybe

3 komentara:

  1. bronzere ne koristim ali u onoj kombinaciji je fantastičan

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivan mi je bronzer ovaj Illamasqua bronzer :)

    http://vanillaskyfashionobsession.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši