15. velj 2012.

Ksenya Design vas daruje

Drage moje,
kako sam i obećala, slijedi treće po redu darivanje! A ovo darivanje je sponzorirano od talentirane Ksenije Vekić koja se krije iza brenda Ksenya Desing.

Švrljajući Facebookom ste mogli naići na Ksenijinu stranicu, a ako niste, svako ispravite tu grešku jer vam je lajk na njen Fan page prvi uvjet za sudjelovanje u darivanju. Prije nego krenemo na glavnu nagradu, upoznajte Kseniju!

Zovem se Ksenija Vekić i imam 27 godina. Izradom nakita se bavim oko 7 godina. Sve je počelo s prvim glinenim perlicama koje sam sama izrađivala, da bi se kasnije razvilo u veliku ljubav prema oblikovanju žice, kojom se aktivno bavim već 5 godina. Žica je moj omiljeni medij kojem danas posvećujem svo svoje slobodno vrijeme. Uglavnom ju kombiniram sa staklenim kamenčićima i perlicama, a osim wire wrapinga, jako volim i tehniku spajanja žičanih ringova, poznatiju kao chainmalle, u kojoj zaista uživam.
Radovi su 100% unikatni iz razloga što je uglavnom i teško napraviti baš identičan primjerak, a i osobno ne želim serijsku proizvodnju. Unikatnost je ono čemu težim i trudim se svakom pojedinom kamenu dati drugačiji izgled. Serijsko štancanje kod mene ne prolazi. Naravno, uvijek se može napraviti nešto slično, ali isto ne.

Ovaj predivan privjesak + lančić će osvojiti netko od vas!


Kao i do sada, pravila će biti jednostavna i sve što ćete morati je OBAVEZNO lajkati Facebook stranicu
Ksenya Desin (klik na ime) i
Maybe's New start (klik na ime)
te odgovoriti na pitanje u formi!
Darivanje je SAMO za čitateljice iz Republike Hrvatske!
Darivanje traje od danas 15.2.2012 do 22.02.2012 o 23:59 
Pobjednike/ca će biti izabran preko Random.org
Sretno svima!

P.S. Hvala Kseniji što sponzorira ovo divno darivanje!

Maybe

3 komentara:

  1. Upoznata sam s njenim radom, stvarno predivno!! Evo odmah želim sreću svima koji se budu natjecali u ovoj nagradnoj igri ... :* Tko god da dobije bit će sretan ...

    OdgovoriIzbriši
  2. Ksenija radi divan nakit!! Pozzzzz

    OdgovoriIzbriši