15. velj 2012.

Intervju: Jozo Čabraja

Vjerujem da mnogima ovo ime ne zvoni u uhu i sigurno se pitate po čemu je toliko poseban da se našao među nama ženama (i par muških koji me prate :-)). 

Najbolje da krenem iz početka. u 11 mj., na DFWZ , harajući po backstageu sam imala priliku upoznati najsimpatičniji tim na svijetu, ekipu iz Estetic Uvema Dessange. Koji su ujedno i glavni frizeri DFWZ. Upravo oni, zbog svoje simpatičnosti su postali moja baza u ta 3 dana i nekako spontano svaki slobodan trenutak sam provela sa  njima. 

Zadnjih nekoliko tjedana sam se gotovo stacionirana u salonu (koji je savršena oaza mira) i učim. Učim o kosi i saznajem za stvari o kojima nisam imala pojma. Otkrivam doslovno čudesa zbog kojih je ne samo moja kosa, već i ja skupa s njom procvjetala. I naravno, upoznat ću i vas sa čudesnim Dessange inovacijama. Kada govorim o Dessangeu, tada govorim o drugačijoj njezi kose, specijaliziranoj. Tretmanima koji nisu dostupni u svim salonima, zapravo u Hrvatskoj su jedini. 

A po čemu je Dessange toliko poseban i zbog čega je mene oduševio i obevezao na vjernost do kraja života pogledajte u videu. 



P.S. Mogla bi vam još satima govorit zašto volim Dessange i zašto cijeli tim oduševio, ali znam da bi onda pretjerala. Samo ću reći da su ih za sljedeći svoje šišanje već odabrale moja mama i frendica.

P.P.S. A oni moji pramenovi, koji se baš i ne vide na kameri, pogledajte na slici dolje!


Jeste li čuli za Dessange proizvode za njegu kose?

Nadam se da vam se svidjelo!
Love,
Maybe

Broj komentara: 7:

  1. Bravo za intervju :) Ako se ikad stacioniram u ZG, bit će i moj izbor sigurna sam :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ej pa sad prvi put čujem za te proizvode, ali sam se sad zainteresirala za njih ... e da je Zg bliže ://

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam tek nedavno čula za njih, tj znala sam za njih ali nisam znala za cijelu priču o Dessangeu!

      Izbriši
  3. volim muske frizere :D mislim da nekak bolje to sve izvedu od zenskih.. :)

    ako cu biti u mogucnosti, svakako cu svratiti do njih ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha nikad nisam razmišljala na taj način, ali Jozo je posao na meni odradio savršeno! Svakako svrati jer si nakon njih 6 mj mirna!

      Izbriši
  4. ah Jozo.
    Vitez Kose Moje - anno domini 2004.

    OdgovoriIzbriši