15. lip 2017.

Ideja za produženi vikend s djetetom

Jana je u brizi da ju ne bi ostavili

Nekada, tamo davno smo mislili da ćemo s djetetom non stop negdje putovati. Onda smo dobili dijete pa smo shvatili da realnost nije baš onakva kakvom smo ju zamišljali. Neću reći da nam je postalo prekomplicirano, već mislim da smo postali prekomotni i igramo na sigurno. 

Terme Tuhelj

Za ovaj vikend smo se ohrabrili i odlučili s Janom otići u hotel. Nismo htjeli igrati na sigurno i otići u obiteljsku kuću na moru. Jednom moramo krenuti, je li tako? Jako smo uzbuđeni i zadnjih nekoliko dana samo kupujemo stvari koje bi Jani mogle zatrebati ili, kao svaki roditelj kupujemo ono što nam je preslatko. 

Za naš prvi obiteljski vikend smo odabrali predivne Terme Tuhelj! Željeli smo obiteljsko okruženje i atmosferu, mnoštvo zabave za Janu, sve potrebne dodatke za dijete (od sobe, krevetića pa do igraonice i teta čuvalica, u nadi da ćemo kojih sat, dva odvojiti za sebe u sauni ili na masaži). Terme Tuhelj imaju prave obiteljske sobe sa svim dodacima, pa ipak malo manje stvari moramo nositi sa sobom (čitaj, jedan kofer dodataka manje). Jedan od razloga zašto Tuhelj je što je blizu Zaprešića, što nam prihološki daje sigurnost. Tako da je naš prvi obiteljski vikend udaljen svega 30-40 minuta vožnje od doma. Ali dovoljno da se maknemo u drugi svijet. Ne vjerujete, pogledajte ponudu! Mislim da kada kročimo tamo da ćemo se jednostavno isključiti od svega! A to je ono što svi želimo od vikenda izvan kuće, zar ne? Sretna sam jer nismo ovaj put iskoristili ljetni vikend za more, već da idemo u Zagorje. Nekako nam je Zagorje uvijek u prolazu, pa se nadam da ćemo se ovaj vikend prisiliti i malo proći po Zagorju, iako nisam bas 100% sigurna, obzirom na program Tuhelja. 


Prošlo je zaista puno godina od kada smo dragi i ja bili zadnji puta tamo. Od tada se Tuhelj potpuno preuredio. Više to nije jedan od bazena u Zagorju kao što je bio. Razvoj Tuhelja je konačno potaknuo ljude da kao opciju putovanja uzmu u obzir Zagorje. Još je jedna stvar kojoj se jako veselim (osim što neću morati kuhati niti spremati cijeli vikend i što se nadamo da će se Jana zaista izmoriti i spavati cijelu noć), veselim se što su za večeru zagorski specijaliteti. U mojoj glavi to su štrukli, puno štrukli :-)

Obzirom da nas idući tjedan očekuje još jedan produženi vikend, a svi mi dobro znamo koliko mi Hrvati volimo spajati, svakako neka Terme Tuhelj budu vaša uža, ako ne i jedina opcija ;-)

Planiramo cijeli vikend snimati. Možda i druge roditelje ohrabrimo na vikend putovanje. 

Volite li Terme Tuhelj? Jeste li ikada bili tamo?

Love,

Ana

*PR post

Nema komentara:

Objavi komentar