15. pro 2016.

AURA darivanje


Od prvog dana kada je AURA kozmetika stigla u Hrvatsku vlada pomama za njihovim proizvodima i to sasvim opravdano jer je odnos cijene i kvalitete više nego odličan. Nimalo manje važno, na štandu AURA kozmetike ćete pronaći veliki raspon proizvoda kao i nijansi, tako da će rijetki ostati zakinuti. 

Posebno me veseli što AURA u svojoj ponudi ima i kistove za make up koji su uvijek ili deficitarni u ponudi ili skupi. Iako mi nije teško nikada platiti za kvalitetan kist jer to je višegodišnje ulaganje, kao i svi volim proći pristupačno i dobro. Svakako ističem kist za bronzer kojeg možete koristiti i za konturiranje i nanošenje rumenila, a više o njemu sam pisala u ovom postu. I danas, mjesecima nakon kupovina i dalje je svaka dlaka na svom mjestu i on više nego idealno radi svoj posao. 

AURA prati trendove tako da se periodično u njihovoj ponudi pojavljuju i limitirane kolekcije. Upravo jedna takva je Geisha koja je trenutno dostupna i za koju se nadam da će me dočekati u Kozmu (gdje je AURA i dostupna) kada konačno stignem do grada. 


AURA je za jednu čitateljicu pripremila paket svojih proizvoda s kojima će postići savršen make up u svega nekoliko minuta. Rumenilo da osvježimo obraze u zimske dane (224 Rose),Absolute Matte tekući ruž (602 Ring a bell) koji je mnogima omiljen,tirkizna zelena olovka za oči (#606) da ponekad unesete boje u zimski make up i olovke za usne u popularnim burgundi/smeđim nijansama (#59 i #60). 

Pravila:  

1. Ispunite formu na ovom linku! OBAVEZNO!
2. Darivanje je otvoreno samo za Republiku Hrvatsku
3. Morate pratiti blog Maybe's New start na jednom od 4 kanala: BloglovinFacebookInstagram ili YouTube
4. Darivanje traje od 15.12. do 20.12. do 23:59
5. Sudjelovati je moguće samo jednom po osobi!

Pobjednica je:
Maja Š. - G. 

Sretno svima!

Love,
Ana

2 komentara:

  1. Rumenilo je bas lijepe boje :) Aura ima bas odlicnih proizvoda

    OdgovoriIzbriši
  2. Jesam...pratim te na FB Jasna Jurić, na instagramu @jasnajurić,
    na Blogovinu i na YT kanalu

    OdgovoriIzbriši