2. stu 2016.

s-he lakovi za nokte (#6060, #020,#080,#100 i #300)



dm-ov brend s-he ima mnogo skrivenih dragulja, ali čini mi se da zbog loše ambalaže prolaze nezapaženo. U starijoj ambalaži sam imala nekoliko njihovih lakova za nokte, ali njihovoj ponudi sam se okretala tek ako nisam našla odgovarajuću nijansu među drugim brendovima. Znam, nepotrebno snobovski.


Nova ambalaža lakova za nokte me privukla da malo bolje pogledam ponudu i nakon što sam kupila prve dvije nijanse, drugi dan sam se vratila po još 3. Neki tvrde da je ista formula kao i starim lakovima, ne znam, ali znam da su me stari lakovi za nokte zadovoljavali kvalitetom.


Na bočici piše da je formula extra dugotrajna, efekt koji ostavljaju je gel završetak (uz 2 sloja), te uz njihov top coat bi trebali izdržati 10 dana. Moj dojam: lak mi je s top coatom izdržao na noktima 5 dana, uz napomenu da ne nosim svaki puta rukavice prilikom kućanskih poslova i ruke su mi često u vodi. Završetak je više polugel, što je meni ok, jer nisam pretjerani ljubitelj gel završetaka. Tamnije nijanse su izrazito pigmentirane tako da bi na kraćim noktima i uz precizno nošenje mogao biti dovoljan samo 1 sloj, ali neovisno od toga, uvijek ću nanijeti 2. Svjetlije nijanse za puno prekrivanje (konkretno govorim o nijansi #020- nude roza) treba nekoliko slojeva i između svakog ih treba dobro osušiti jer mi se tekstura ovog laka čini nešto tečnija nego kod tamnijih nijansi. U velikoj paleti nijansi naći ćete lakove raznih završetaka (glitter, metalik, kremaste), kao i paletu nude lakova, metalik, lakova za njegu noktiju,...

Za cijenu od 19 kn dobit ćete 10 ml proizvoda s rokom trajanja 36 mjeseci. Mislim da je investicija odlična. Također, četkica je izvrsna, moj omiljeni oblik četkice s kojom najlakše i najpreciznije mogu nalakirati nokte.


Sama ambalaža je vidljivo poboljšana i za razliku od prošle koja je djelovala pomalo dječje, ova je puno profinjenija.

s-he proizvodi dostupni su u svim dm poslovnicama.

Broj komentara: 6:

  1. Uvijek sam nekako zaobilazila She stalak, vidim da bih sada trebala isprobati koji lak :) Najviše mi se sviđa ovaj bordo, baš je prava jesenska nijansa.
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nijansa je savršena je ovo doba. Zaljubila sam se <3

      Izbriši
  2. #300 je predivna nijansa!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Koliko para toliko muzike - definitivno ne vrijedi za lakove! Mislila sam da ću Essence koristiti do daljnjega, ali onda sam jednog dana pala na ambalažu kao i ti, i sad sam sa S-he lakovima kao s Pokemonima - moram ih skupit sve.
    Kupila sam #080 i #400 i obozavam ih! I traju mi oko 10 dana :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Apsolutno se slažem, imala sam skupih lakova koji su bili grozni, srednji rang koji su savšeni, ali i jeftiniji koji su genijalni. Ovi lakovi su me baš oduševili, čak su malo i omiljeni mi Essie skinuli s trona.

      Izbriši