30. lip 2016.

BeautyBox unboxing


Čini li se i vama ili samo meni da svaki drugi mjesec u prosjeku stižu novi Beauty boxovi na tržište? I sve su bolji i bolji!

Kada je Index predstavio svoj BeautyBox brže bolje sam se prijavila da ne bi slučajno ostala bez svog primjerka. Kako uopće nisam shvatila prema njihovoj stranici kada će mi doći, iznenadila me dostava jutros. Ovaj BeautyBox je rasprodan, ali možete pratiti za sljedeći na njihovoj stranici. Također, omogućuju popunjavanje ankete. Nadam se da će me uvjeriti u suprotno, ali nekako mi se čini da su te ankete više reda radi nego kao nit vodilja onima koji slažu kutijice iz razloga što mislim da nemaju tako puno brendova niti proizvoda na izbor.


Nego, bacimo se mi na kutijicu. Apsolutno sam oduševljena sadržajem i vrijednost je višestruko premašila uloženih 99 kn. Čak i sada kada su Biomedis proizvodi na akciji.


Najveću vrijednost u setu zauzimaju full size proizvodi Biomedisa. Serum za njegu kože sklonu celulitu (akcijska cijena 230 kn/200 ml) i Tonik za čišćenje i njegu lica (270 kn/200ml). Obzirom da do sada nisam ništa isprobala od Biomedisa apsolutno sam oduševljena sadržajem i jedva čekam baciti se na testiranje.


Treću full size proizvod je Blanx White Shock pasta za zube (29,90 kn). Ova pasta dodatak je tretmanu za izbjeljivanje zubi i cijelu liniju dosta hvale. Za bolji rezultat bi trebala nabaviti aparatić s UV svjetlom koji dodatno 'aktivira' pastu za bolje rezultate.

U paketu su se našli i travel size proizvodi i to Felce Azzurra vlažne maramice na bazi pudera (25 kom) i Mobyclean maramica za čišćenje mobitela (1 kom). Sviđa mi se jer to su proizvodi koje ću sigurno potrošiti.


Također u paketu je i popust za DiCaprio kolekciju u Varteksu (50%), ali na određen asortiman. Uvijek me čudilo da niti jedni autori kutijice nisu se odlučili na takve dodatke, pa mi je drago da je led probijen i nadam se da nije zadnji.



Za razliku od svih drugih kutijica, ova ima apsolutnu najbolju ambalažu. Oblik ladice genijalan je za pohranu, a same kutijice će biti moguće slagati jednu na drugu. Proizvodi su bili zapakirani u papir kao što smo već naučili kod ostalih boxova.

Uz Ordinacija.hr kutijicu (i njen unboxing vam dugujem) ova me oduševila. No, iz opreza ću reći da treba pričekati i drugu i treću pa vidjeti hoće li nastaviti tim ritmom. U svakom slučaju, naručiti ću još koju!


Kako vam se sviđa ovaj BeautyBox?

Love,
Ana

3 komentara:

  1. Moram priznati da me na prvi pogled nisu dojmili proizvodi i količina, ali evo kada sam pročitala cijenu sam ostala iznenađena. DiCaprio popust sam dobila u jednoj od Žena.hr kutijica, doduše odnosio se samo na kupovinu drugog jeftinijeg artikla, ali tamo inače ne kupujem pa mi nije bio interesantan. Dizajn same kutijice je odličan!
    Iva

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam znala da postoji i ovaj box, ne svida mi se jer nema dekorativne kozmetike, svakako cu pratit sto ces dobiti u sljedecem boxu pa se mozda odlucim na kupnju

    http://tajfunblog.blogspot.hr/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  3. Sadržaj je stvarno velikodušan!

    OdgovoriIzbriši