20. tra 2016.

OOTD: grey skirt


Kako sam počela aktivnije objavljivati outfit postove tako su počeli i učestali dolaziti vaši upiti da s vama podijelim iskustvo o kvaliteti odjeće. Krenuti ću malo zaobilaznim putem. Neki dan sam imala sat vremena za pogledati malo trgovine u jednom shopping centru. Sat vremena mi je inače sasvim dovoljno za obići 10-ak trgovina i letimično sve pogledati te isprobati nekoliko stvari. Ne znam jesam li ja postala zahtjevna ili je ponuda loša, ali negdje u prijevodu izgubio se kvalitetan materijal (da ne kažem prirodan ili barem s naznakom prirodnog), a cijene su krenule u nebesa. I ne, ne govorim o skupljim brendovima već o high street ponudi. I kako se onda ne bi okrenuli on line shoppingu, jer je puno jeftinije,a kvalitetom podjednako Zari, H&M-u, Mangu,...(iako Mango još donekle drži neku kvalitetu).


Majica: Caliope
Suknja: SheIn (link za naručiti)
Cipele: Högl (kliknite za ostale modele)


Uspoređujući kožne suknje u Zari i svoju iz SheIn-a, nema razlike, niti u materijalu, niti kvalitetu, niti izradi. Sivu kožnu suknju u SheIn-u ćete platiti 200-njak kn. U Zari nećete proći ispod 350 kn. Isplati se pričekati 15-ak dana da vam dođe.


Pulover: Zara
Suknja: SheIn (link za naručiti)
Cipele: Högl (kliknite za ostale modele)

Suknja je visokog struka, kojeg ja osobno obožavam, jer: a) sakrije mi trbuh, b) dobro mi stoji. Iako je prorez visok i ovo je suknja na preklop nisam imala problema da sam previše pokazivala s njom.

Suknja midi dužine iznimno je popularna ove sezone te nosiva u dnevnim i večernjim kombinacijama. Gola ramena su vodeći trend sezone i morate imati barem jednu majicu u svojoj kolekciji. Za dan sam izabrala pletenu ljetnu vestu. Iako bi se odlično uklopile i balerinke, za obje kombinacije odlučila sam se za predivne Högl cipele s animal printom. Čak i moj dragi, koji nije ljubitelj cipela na petu je bio oduševljen ovima.

Pripremila sam i mali kolaž s čime možete kombinirati ovu suknju, prijedloga ima i za odvažnije i za klasičare, a sve bluze/majice su na velikom sniženju. Kliknite za više informacija.


Bijela majica gore lijevo, crna majica gore desno, suknja, crna bluza dolje lijevo, bijela bluza dolje desno.

P.S. Veliki popust vas očekuje na ovom linku. Sretan shopping! I besplatan shippinig iduća 24 sata!

Love,
Ana

2 komentara:

  1. Love it! Love the color and cut. So trendy!

    OdgovoriIzbriši
  2. Realne velicine su vise europske ili azijske, znaci manje?

    OdgovoriIzbriši