14. ožu 2016.

OOTD Green maxi dress


Ovo proljeće morate nabaviti jednu maxi pamučnu haljinu koju ćete moći nositi od jutra do mraka. Uz tenisice ili vrtoglavo visoke štikle. To je jedna od onih haljina uz koje ste uvijek odjevene za 5 minuta. Čak i kada ste bez inspiracije.



Ovo je definitivno jedan od the proizvoda koje su mi došle s SheIn-a. Apsolutno sam zaljubljena u nju i znam da ću ju zaista iznositi ovo proljeće i ljeto. Ugodan pamuk, odličan model i boja koja pristaje i dnevnim i večernjim kombinacijama. Jesam li spomenula da je maxi? Ok, voljela bi da ima još koji centimetar, jer mi ovako nikako ne pristaje na visoke starke. Morat ću ju nositi samo na niske tenisice. I još jedan plus. Ima džepove. Volim ih. Uvijek imam nešto za staviti u njih. Osim u zelenoj boji, haljina dolazi i u crvenoj. I košta svega 100-njak kn!



Haljina (SheIn – link)
Blejzer (TopShop)
Cipele (Sisley)

Pripremila sam vam i dva inspiracijska outfita s ovom haljinom u glavnoj ulozi. Jedan dnevni i jedan večernji. Zapravo su oba jako bazična i pokazuju kako s odabirom drugačijih komada transformiraju haljinu iz dana u noć.

Jakna (SheIn - link)
Tenisice (Högl – link)


Blejzer (SheIn – link)
Cipele (Högl – link )

I za kraj jedna super ponuda s SheIn-a. Do 21.3. koristite kod DS40 za 40% za kupovinu iznad 55$! Vrijeme je za proljetni shopping!

Što se na vašoj WL nalazi ovih dana? Moja se svakim danom samo povećava :-)

Love,
Ana


Broj komentara: 8:

  1. Blejzer je prekul, haljina je zgodna ali za mene crvena kombinacija je ipak fav

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam istu, ali sam visoka svega 1,60 pa se moja vuce po podu i moram nekada pridrzavati donji dio. Odlicna je i zaista jedan od boljih komada za brzinsko oblacenje. Razmisljam uzeti i crvenu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Taman 14 cm razlike, zbog koji tako teško nađem pravu maxi haljinu za sebe!

      Izbriši
  3. Lijepa mi je boja haljine,to se sad nosi i sve kapiram ali sam peimjetila da imas pomalo prejednostavan pa ajmo reci "tetka stil" a mlada si a stil je zene u godinama.Ne kazem da se treba nosit ultra kratko,pripijeno ok,svatko ima svoj ukus ali daj pa nemas 50 godina isfuraj nesto manje vrecasto,siroko i mladalackije.Jos na ovom svijetu postoji lijepe i udobne odjece.Nemoj me shvatit krivo,samo sam iskrena.Sve vise vidim mladih zena/cura kako sve nesto oblace kao da su izvadile iz ormara svojih baka.Sve kao neke poslovne zenice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iznimno cijenim sugestije svojih čitatelja! Vjerujem da će u budućnosti, kada stešem liniju nakon poroda biti nešto i za tvoj ukus :-)

      Izbriši
  4. Sviđa mi se outfit i moram reći da ti iznimno pristaje uz boju lica! :D Imaš onako maslinasto/žuti podton kože? Ako dobro vidim... ugl, baš paše uz ovu maslinastu haljinu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, pravi sam maslinasti ton, na žalost. Ali s vremena na vrijeme mi nešto pozitivno izađe iz toga :-)

      Izbriši