5. velj 2016.

MAC x Ellie Goulding Revved Up ruž


Još u prosincu mi je na adresu stigao MAC ruž iz limitirane suradnje s Ellie Goulding. Linija je dostupna od sredine siječnja u MAC trgovini u Zagrebu.

U ovaj ruž u stiku sam se zaljubila već prvim nanošenjem. Jedan od razloga je nijansa koja da usnama tek sjaj s malo boje, drugi je tekstura koja me neodoljivo podsjeća na balzam i ne ističe mi suhe usne s kojima muku mučim u ovo vrijeme i treće je trajnost.


Zapravo kad malo bolje razmislim, MAC ruževi me nikada nisu razočarali. No s ovim se dogodila posebna ljubav. Moje usne nikako ne vole zimu i koliko god da brinem za njih one su stalno ljuskaste. Tako da većinu vremena izbjegavam klasične ruževe jer bilo kakva boja ili tekstura ističe ljuskice na usnama. Gdje je nastala ljubav? Spoj nijanse koja je daje više sjaja nego boje, teksture za koju stalno imam osjećaj da imam balzam na usnama i trajnosti koja nestaje s prvim gutljajem. Testirala sam ga s toplim i hladnim napitcima, kao i s jelima. Dok se kod napitaka dobro drži, jela će ga pojesti, očekivano. Pohvala ide činjenici da ravnomjerno nestaje s usana i nema tragova na ljuskicama.         



Cijena: 180 kn

*PR uzorak

Love,
Ana

2 komentara:

  1. Nijansa je predivna! Napokon da vidim i recenziju nekog Mac proizvoda za usne, a da nije mat i taman! :)
    Ja sam isto imala dosta problema sa usnicama dok nisam počela koristiti EOS i od tada sam se preporodila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Srce me boli uz toliko balzama doma kupovati još i EOS, ali izgleda da ću morati!

      Izbriši