25. sij 2016.

Olival Čarobno mlijeko za tijelo


Ovaj tjedan sam odlučila dijeliti samo ljubav. A kad je ljubav u pitanju, tada ću s vama podijeliti recenzije proizvoda koji su me posebno oduševili!

Ne krijem da volim Olival. Iznimno  mi je drago da je riječ o domaćem kvalitetnom brendu. I ovo što mi je još draže je činjenica da Olival osim u kvalitetu proizvoda počeo ulagati u kvalitetu dizajna i na proizvodima se tijekom 2015.g. uvelike vidjela razlika u ambalaži. Bravo Olival!

No ono s čime se Olival posebno istaknuo tijekom prošle godine je Čarobno zlatno ulje, a zatim i Čarobno mlijeko za tijelo. Danas ta dva proizvoda možete kupiti kao set i razveseliti sebe ili nekog vam dragog. A ja s vama dijelim oduševljenje s Čarobnim mlijekom za tijelo.


Često sam napominjala da je moja koža izrazito suha, a moj nemar ju čini još sušom. Kako sam zadnjim mjeseci doma i posvetila sam joj više pažnje i redovito ju mažem, tako da ovo mlijeko nisam počela koristiti na svojoj inače suhoj koži. No, imao je on dovoljno prostora da se dokaže.

Sastavom koji uključuje ulja lješnjaka, badema, jojobe, ruže, makadamije i argana, neće razočarati niti izrazito suhu kožu. Da bi krema/mlijeko postalo moj favorit mora imati 3 karakteristike: 1. Zaista mora djelovati, 2. Mora se brzo upijati, i 3. Ne smijem imati potrebu oprati ruke nakon korištenja (da imam s većinom krema/mlijeka tu čudnu potrebu, a znate koliko je to suludo kada koristite kremu za ruke). Ovo mlijeko ispunjava sve moje zahtjeve. Zbog svog sastava zaista njeguje kožu, polutekuća tekstura, baš kako mlijeko mora biti,  omogućuje brzo upijanje. A za treće nemam opis, jednostavno mi ne ostavlja masni trag na rukama i nemam osjećaj nečistih ruku (svatko je čudan na svoj način) da bi ih morala oprati.


Ako ste u potrazi za novom mazalicom, moja preporuka od srca ide Olivalovom Čarobnom mlijeku. I moram priznati da me sada toliko zainteresirao da za ljeto kupujem i Čarobno ulje.

Cijena: oko 50 kn/200 ml
Dostupnost: drogerije, supermarketi.

*PR uzorak

Jeste li isprobali ovo mlijeko? Koji Olivalov proizvod mi još preporučujete?

Love,
Ana


Broj komentara: 8:

  1. Nisam jos,ali moglo bi brzo doci na red.Koristim zlatno ulje smilja ali onu verziju za lice i odusevljena sam!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni ta kolekcija nikako ne sjeda, ali to je zbog toga što zaista ne volim miris smilja. Obavezno mi javi dojmove ovog mlijeka!

      Izbriši
  2. Hocu,hocu!Ali samo da znas,taj miris i nije bas nesto jak,a vjeruj mi nestane za minutu...Pa nemoj da to bude razlog da ne probas to divno,divno ulje:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako je imalo kao u kolekciji Smilje za njegu lica onda mi je. Oduvijek nisam podnosila taj miris, a mama ga obožava, pa imam valjda i od tuda pretjerane traume :-)

      Izbriši
  3. Stalno ga planiram kupiti ali nikako da ga pomirišem :D kakav mu je miris?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni miris nekako vuče na med i mlijeko, ali ne intenzivno, hm....ako možeš skužiti šta hoću reći :-)

      Izbriši
  4. Imam i obožavam ga. :D Kad bi se barem svi proizvodi za tijelo upijali tako brzo. :D

    OdgovoriIzbriši