26. sij 2016.

Bobbi Brown Intensive pigment eyeliner: Midnight & Blanc Plum


Pozitivan tjedan se nastavlja s još dva favorita.

Većina žena će, kada nema vremena, posegnuti za svojim omiljenim tušem i našminkati se u svega nekoliko minuta. No, jednom kada savladate sve trikove nanošenja tuša kreće potraga za idealnim. Tekući, u gelu, pigmentu, kamenu,…. I nakon što se odlučili za teksturu čeka vas drugi problem: čime ćete ga nanijeti, odnosno kakvim kistom. Ako ste u potrazi za novim tušem za oči i to još u nekoliko boja, mogla bi vas zainteresirati svojom recenzijom.

Midnight

Za blagdane sam od brenda dobila ova 2 genijalna Intenzivna pigmentirana tuša za oči iz Greige kolekcije. Svaki sadrži po 3 nijanse eyelinera i pod nazivom Black Plum ćete pronaći sivu, bordo crvenu i tamno sivu smeđu nijansu. A pod nazivom Midnight se kriju: tamno plava, intenzivno plava i plavo crna nijansa. Osim u ove dvije kombinacije proizvod je dostupan još u nijansi: Forest (zeleni tonovi)

Pigment sam prenosila vlažnim kistom jer kada je kist bio potpuno suh nedostajalo je intenziteta u pigmentaciji, a i ovaj tip proizvoda se nanosi vlažnim kistom. Neovisno da li odaberete mali kosi kistić, klasičan tanki kist ili plosnati, ovaj eyeliner ćete bez imalo problema aplicirati na kapak. I sve bez straha da će se trusiti i uništiti vam prethodno nanesen puder. 

Blanc Plum

Iako je ovo komad dekorative koji mi je u ovih malo više od mjesec dana jako prirastao srcu ipak ima jednu manu. Kako je u pitanju proizvod u 'kamenu', dakle klasične teksture kao sjenilo, kada se nanese vlažnim kistom boje nisu identične kao u kutiji. Najviše mi je žao zbog intenzivne plave koja mi je božanstvena. S druge strane nanesete li na vlažnu liniju tušem suhi pigment, intenzitet će se pojačati i biti će sličniji nijansi u kutijici. Ono što me posebno oduševilo je trajnost koja je genijalna. Ovi pigmenti su na razini vodootpornih koliko im treba da 'skinu' s očiju. Jednom kada ih nanesete i oni se 'fiksiraju' ne mrdaju s kapka satima. Niti nakon 12 sati i više ne gube na intenzitetu, niti su imalo izbrisani i pomučit ćete se skinuti ih s kapka. Kao dokaz sam uslikala kako je izgledalo 'skidanje' swatcha s ruke, nakon što sam nekoliko puta prošla micelarnom otopinom.





Ukupna gramaža proizvoda je 5, 1 g što će vam trajati i trajati, jer moji niti nakon mjesec dana korištenja ne izgledaju kao da sam ih uopće počela koristiti! Definitivno jedan od onih proizvoda koji će vam prije dosaditi nego što ćete ga potrošiti.

Ambalaža je klasična Bobbi Brown, jednostvna crna, s otisnutim logom i s ogledalcem na unutarnjoj strani poklopca. 

Bobbi Brown proizvode je moguće kupiti u Douglasu na trgu i u Areni te u Anabella parfumeriji u Splitu.  

Koji je vaš omiljeni Bobbi Brown proizvod? Volite li ovakav tip tiševa za oči?

Love,
Ana


Nema komentara:

Objavi komentar