5. sij 2016.

I Heart Makeup - Nail Geek lakovi za nokte (#30, #07, #05)

Prošlo je već nekoliko mjeseci od moje prve (i za sad jedine) narudžbe s PinkPande u kojoj su se našli i ovi lakovi za nokte. Cijena na akciji im je bila 14,90 kn, dok je redovna cijena 22,90kn (12 ml). Iako često možete naići na akciju.

Nijanse koje vam predstavljam su: #30 Intensive (bordo crvena), #07 Dreams (baby plava) i #05 Refresher (trava zelena sa sitnim crvenim shimmerom).  

Intensive: bordo crvena, predivna nijansa savršena za zimu. U sebi nema shimmera.


Dreams: baby plava nijansa, za realniju nijansu pogledajte bočicu jer mi je na noktima uporno ispadala za nijansu do dvije tamnija.


Refresher: trava zelena boja sa sitnim crvenim i ljubičastim shimmerom koji na žalost jedva dolazi do izražaja.


Tekstura ovih lakova je izrazito gusta i jako sam se mučila s ravnomjernim nanošenjem na nokte. I nisam bila zadovoljna s rezultatom. Drugi sloj je morao biti debeo da bi postigla prividno ravnomjeran efekt. I taman kad sam mislila odustati od njih pala mi je na pamet ideja da ih isprobam za štambiljanje, zbog gustoće. I pokazali su se savršenima. Odlično prenose boju i super su za štambiljanje.

Četkica je dugačka i tanka iako na stranici u opisu kažu da je debela. Nije. Možda da je plosnatija i kraća, nalik na essijevoj bi se lakše mazali zbog teksture. Neće ostati neiskorišteni, posebno zbog pečata, ali mi je žao što mi se ne sviđaju na noktima.


I Heart Makeup -  Nail Geek dolazi u 45 nijansi pa će svatko naći idealnu nijansu za sebe. Možda i ja kupim još koju za štambiljanje, ali kada budu ponovo na akciji.

P.S. Ako vam se nokti čine čudnima, jesu, čudni su jer ih je pola popucalo. Trudnoća nosi svoje!

Jeste li isprobali  I Heart Makeup -  Nail Geek lakovi za nokte? Kakvo je vaše iskustvo?

Love,
Ana


Broj komentara: 8:

  1. Nisam ih isprobala,al stvarno steta sto se tesko nanose...bordo nijansa mi je najljepsa ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bordo je divna nijansa, samo šteta zbog nanošenja.

      Izbriši
  2. Boje su predivne, pogotovo mi se sviđa bordo crvena nijansa, veliki sam ljubitelj tamnijih boja. Baš šteta zbog teksture lakova ali odličan post <3

    Valentina from http://fashionwithvalentina.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Bordo nijnaaa mi je bas prava za ovo vreme! Plava i je takodje prelepaaa! :) <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Šteta, meni su dobri, neki čak i super :)
    Nisam zadovoljna tek s jednom nijansom...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zbog tebe sam ih i kupila. Ali sve to može biti od nijanse do nijanse, od ošiljeke do pošiljke. iako razlika u kvaliteti ne bi trebalo biti.

      Izbriši