23. pro 2015.

Lancôme & YSL za luksuzan BožićKako i priliči ovim danima, vrijeme je za luksuzno darivanje. L'Oreal Luxe i ja, jednu od vas častimo s prekrasnim poklonom koji sadrži YSL maskaru Volume Effet Faux Cils (MVEFC) 01 i Lancome olovku za oči (12 chocolat chaud) te lak za nokte (443 B).

Naglasite svoje oči toplom smeđom nijansom s kojom ćete make up postići u svega nekoliko minuta. Lagano se razmazuje, postojana je satima, a ono najvažnije, prema želji možete pojačavati njen intenzitet.

Smeđa burgundi nijansa laka za nokte savršena je za hladne zimske dane. Osim predivne nijanse sigurno će vas razveseliti odlična četkica koja vam olakšava precizno nanošenje. Ne zaboravimo i intenzitet nijanse te 2 tanka sloja za savršeno prekrivanje.


Što su oči bez maskare? Istaknute svoje oči odličnom YSL maskarom koja će u svega 2 poteza istaknuti i najtanje trepavice.

Recenziju laka za nokte i olovke za oči očekujte ovih dana i na blogu. A do tada se igrajte za ovaj divan poklon!

 1. Odaberite jedan od načina na koji me pratite: GFC, BloglovinInstagram ili Facebook
 2. Ispunite formu (dozvoljeno je sudjelovati samo jednom)
 3. Darivanje traje od 13.12-26.12. do 23:59
 4. Pobjednike ću izabrati putem random.org
 5. Darivanje je otvoreno za čitatelje s područja Republike Hrvatske
 6. Pobjednici moraju odgovoriti na mail u roku od 48 sati u suprotnom biram nove/og  pobjednicu/ke

Pobjednica darivanja je: Marija J.

4 komentara:

 1. Predivan poklon! Taman po mom ukusu! Sretno žemske ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Woooow darivanje je predivno:-) dostojno svake dame:-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Suviše je uopce spominjati koliko savrsen je ovaj poklon...maskara,meni jedna od top 3,nijansa olovke i laka je baš po mom gustu,pogotovo za ovo doba godine. Što reći?! Sretno svima,a tebi draga puno hvala sto imamo mogućnost osvojiti ove ljepote,koje ce u svakom slučaju nekog veoma razveseliti!

  OdgovoriIzbriši