24. pro 2015.

Lancome lak za nokte (443 B) & olovka za oči (#12 chocolat chaud)

 

Oduvijek me oduševljava kako neki mjeseci traže svoje nijanse kozmetike. Tako tamni lakovi za nokte izvrsno pristaju u ovim hladnijim danima i vjerujem da ste se već opskrbili svojim savršenim nijansama. No, kako uvijek ima mjesta za još jednu nijansu svakako sudjelujte u darivanju jer vaš čekaju pokloni čiju ćete recenziju sada čitati.


Predivna kombinacija smeđe i burgundi nijanse laka za nokte stavit će vaše nokte u prvi plan. Osim divne nijanse ovaj lak za nokte krase i druge kvalitete. Meni su najvažnije stavke svakako dobra mazivost i pigmentacija, te naravno nezaobilazna četkica. Lak je odlične gustoće stoga se može na manjim noktima nanijeti pravilno već u jednom sloju, iako ja po navici uvijek stavljam u 2 sloja. 


Veliki faktor kod nanošenja osim teksture ima i četkica koja je odlična, nešto uža od essijeve na koju sam navikla, ali dovoljno praktična za nanošenje. Samu pigmentaciju sam već spomenula kod nanošenja, jer i same znate kada je lak moguće nanijeti u jednom sloju da je pigmentacija odlična. Jedina mana bi bila malo sporije sušenje laka na noktima, no s druge strane redovito koristim ulje za sušenje pa mi ni to ne predstavlja problem. Lak će na vašim noktima izdržati bez problema 4 dana, čak i unatoč čišćenju, ali naravno uz bazu i nadlak.

Olovka za oči u nijansi Chocolat chaud predivna je čokoladna nijansa koju ćete obožavati iz vrlo jednostavnog razloga: idealna je za dane kada nemate vremena za šminkanje jer šminkanje s njom traje 2 minute. 

Genijalno se razmazuje zbog čega je idealna za smokey varijante, ali odlučite li se s njom nanijeti samo liniju uz trepavice bez problema ćete moći napraviti preciznu liniju. Trajnost bez baze na masnim kapcima je oko 2,3 sata, dok s bazom traje cijeli dan. Odlična je u kombinaciji s crnim tušem što svakako preporučujem pobjednici darivanja da isproba. 



Na swatchu ćete vidjeti da osim nanesene olovke u liniji sam ju i razmazala te gradirala jačinu. Namjerno nije jednolično, iako bez imalo problema možete postići jednak nanos. Htjela sam jednim swatchem pokazati kako je moguće nadograditi olovku u njenoj pigmentaciji bez imalo problema!

Cijena laka za nokte: 123 kn
Cijena olovke za oči: 162 kn


*PR uzorak

Love,
Ana

Broj komentara: 6:

  1. Predivne su nijanse!taman za ovo doba godine-profinjene i elegantne! Kombinacija smedje olovke i crnog tusa je sigurno odlicna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nijanse su baš idealne za ovo doba godine i rumene obraze <3

      Izbriši
  2. Recenzija je divna,uživala sam čitajući jer obožavam vrhunsku kozmetiku.Sretan Božić ☺

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivna topla jesensko-zimska nijansa laka! :)

    OdgovoriIzbriši