3. pro 2015.

Kallos dekorativna & preparativna kozmetika



Nedavno ste na darivanju povodom rođendana mogle osvojiti Kallos proizvode, a danas vam donosim grupnu recenziju njihovih proizvoda!


Krenimo s preparativnom kozmetikom koja nije zvijezda ovog posta! Na testiranje sam dobila gel (Kallos Sense) za umivanje lica namijenjen svim tipovima kože i tonik za lice. Osobno nisam ljubitelj univerzalnih umivalica, jer svaki tip kože zahtjeva svoju njegu i drugačije sastojke kao i teksturu. Moja koža je mješovita i izrazito traži prozračne teksture koju ovaj gel nema. Za moju kožu je jednostavno pregust i nikako sam nisam mogla dobro 'otopiti' u vodi. Zbog te teksture ga nisam mogla isprati kako sam željela i kako moja koža traži. Drugi riječima ostavio mi je  na koži svojevrstan film. Taj film je ok, jer štiti kožu, ali moja voli disati. Mislim da bi se odlično uklopio u njegu normalne kože, koja je sama po sebi nezahtjevna. Ambalaža je plastična bočica i gel izlazi van na pritisak!
Cijena: 28 kn

Sastojci gel za umivanje

Tonik ima ugodan (također Sense linija), pomalo biljni miris koji brzo ispari. Kod tonika mi je važno da je blag prema koži i da ju ostavlja hidratiziranom, mrzim osjećaj zategnute kože lica. Za ovaj tonik mogu reći da mi je ugodno očistio kožu i ostavio je hidratiziranom. Čak bi se usudila reći da je izvrsna nadopuna gelu, jer je sam imala osjeća da je skinuo veći dio filma s lica, te iako bi inače moja koža reagirala aknama, ovaj put nije! Ambalaža je plastična bočica i tonik izlazi van na pritisak.
Cijena: 28 kn

Sastojci tonik

A sada krećem na kraljicu ovog posta – dekorativnu kozmetiku! Ne znam zašto, ali očekivala sam prosjek. Jako krivo očekivanje, jer su me svi proizvodi koje sam testirala oduševili. 


Lakovi za nokte moja su nova opsesija (s kojom doduše pretjerujem, ali znate ovu staru 'moraš skupiti sve') i jako me razveselilo što su se u paketu našla čak 3 laka za nokte. Genijalan jarki rozi lak koji sam nosila po ljeti stalno, divan koraljni i biserni poluprozirni.
Lak za nokte: 20 kn 





Koraljni lak ima najjaču pigmentaciju i preciznima će biti dovoljan jedan sloj, manje preciznima dva sloja za puni sjaj. Rozi ima srednju pigmentaciju tako da će vam svakako trebati dva bogata sloja laka za nokte. A biserni, za puni efekt morat ćete nanijeti čak četiri sloja ne bi li došao do izražaja. Moja preporuka za njega bi ipak išla kao nadlak, nego kao sami lak, osim ako zaista nemate volje mazati ga u toliko slojeva! Uz bazu i nadlak na noktima ostaju 3-4 dana bez oštećenja. 


Sjajila mi nisu omiljeni oblik mazalice, ali svakako dobro dođu u torbici. Na swatchu možete vidjeti da su to sjajila intenzivnog sjaja. Poput većine sjajila i ona će nestati s usana nakon 1-2 sata, ali moram ih pohvaliti da zaista dobro podnose jelo i piće. Ne nestaju s usana čim se budu u doticaju s hranom. Rozo sjajilo je poluintenzivno te se jasno očituje boja na usnama. Želite li decentniji izgled vaših usana, ovo sjajilo je odličan odabir. Svjetlija nijansa dati će tek biserni trag na usnama uz intenzivan sjaj. Želite li pojačati sjaj vašeg ruža ili olovke ili samo usana, ova nijansa je idealna za vas. Posebna pohvala ide aplikatoru koji olakšava nanošenje sjajila. 
Sjajilo: 25 kn



I na kraju olovka za oči koja me svojom teksturom ostavila bez daha. Često je problem olovaka za oči što su presuhe zbog čega se teško razmazuju. Ova olovka ima teksturu koju svi obožavamo: klizi po koži, lagano se razmazuje,a kada se fikisira traje na očima. Uvijek koristim bazu za kapke i zato ne mogu govoriti realno o trajnosti, ali činjenica da se moram pomučiti da ju skinem dovoljno govori o njenoj kvaliteti! Ove olovke bi trebalo nabaviti u svim nijansama!
Olovka: 20 kn


Proizvodi su dostupni preko Kallos Facebook stranice!

Cijene ću naknadno dopisati!

*PR uzorak

Kako vam se sviđaju proizvodi? 

Love,
Ana

2 komentara:

  1. Nisam znala da ovaj brend ima i dekorativu, lepo je znati! :D <3

    OdgovoriIzbriši
  2. lakovi mi se za sada najviše sviđaju

    OdgovoriIzbriši