17. pro 2015.

28 ideja za božićne poklone

Tjedan dana je do badnjaka i 5 do 12 je za kupovinu poklona. Ako nemate inspiraciju, donosim vam pregled različitih poklona među kojima ćete zasigurno naći svoje favorite.


Odlične make up poklona se može naći i u drogerijama, što vjerujem da našim jačim polovicama itekako olakšava posao.  MNY je predstavio odlične nove nijanse Colour Tattoo Creamy Mattes sjenila ( o dvije sam već pisala ovdje) za oči i Color Sensational Matte kolekciju ruževa o kojima ću tek pisati. L'Oreal La Vie en Rose ruževe neće ostati nezamijećeni na policama.   



Kataloška prodaja je mnogima jako prihvatljiva pa provjerite Oriflame Essence&Co kolekciju koja će osvojiti i najzahtjevnije uz eterična ulja ruže i sandalovine.
Ili njihov izbor blagdanskih poklona, ovo je moj top 4.


Naravno da nisam zaboravila omiljeni Avon. Poželite li biti stilski potpuno ujednačen par preporučujem vam predivne  Christianom Lacroixom mirise za nju i njega by Avon.


Ove godine se Avon posebno potrudio oko nekozmetičkih proizvoda kojima ćete razveseliti najdraže.

MAC donosi puno novitetam neka za prosinacm neka za siječanj. U oba slučaja, dobili poklon bon ili konkretan poklon, MAC je uvijek odličan izbor. U prosincu su stigli Huggable ruževi i sjajila. Razveseli li vas netko MAC poklon bonom u siječnju stiže kolekcija koja je rezultat suradnje Ellie Goulding i kozmetičkog brenda M∙A∙C


Mazalica nikada dosta, posebno u hladnim zimskim danima kada naša koža vapi za hidratacijm. Vjerujem da će se svatko razveseliti ovim Le Petit Marseillais  poklonom koji će razmaziti sva osjetila i razveseliti mlađe i starije, ženske i muške članove vaše obitelji. Kako bi njega kože i tijela zaokružila uživanje u blagodatima zime i blagdanskom raspoloženju, mediteranski recepti čarobnih mirisa sada su dostupni u pažljivo izrađenim poklon kutijama atraktivnog izgleda koje skrivaju mirisno blago.


Predivna koža je sve ono što mi žene želimo, ali svjesne smo da i taj proces moramo potaknuti pravim tretmanima. Murad centar predstavlja  Illuminating Peel koji učvršćuje kožu za samo 15 minuta. Stimulira staničnu aktivnost, keratinocite i epidermalni faktor rasta te obnavlja i štiti funkciju kože. Uz tretman lica i vaše oči očekuju makeover uz Eye lift cincentrate.


Imate li osjetljivu kožu, Dr. Hauschka make up bi mogao biti odličan odabir za vas. Karim Sattar u suradnji s Dr. Hauschkom osmislio blagdanski make-up, u kojem prevladavaju raskošne ljubičaste i zlatne nijanse.


A što kažete na personalizirani proizvod za njegu kože napravem baš prema vašim željama? AlpStories Balthazar vas čeka u Arena centru!


Ima li išta ljepše od crvenog ruža na usnama u zimskim mjesecima? Estee Lauder predstavlja Pure Color Envy Liquid Lip Potion, tekući ruž za usne. Postojanost ruža za usne i lagana tekstura tekućeg sjajila pružaju luksuznu boju i baršunasti finish. Sadrži njegujuća ulja suncokreta, jojobe i avokada. Inovativna tekstura s aplikatorom za precizno nanošenje. Dostupno u 8 nijansi.

A ako ste ljubitelj Bobbiy Brown kozmetike, predlažem vam nove LUXE Lip Color ruževe. Najluksuzniji ruž koji je Bobbi kreirala dolazi u zlatnom pakiranju. 30 novih odvažnih i intenzivnih nijansi. Luksuzna kremasta tekstura, sadrži vitamin C i E i pruža maksimalno prekrivanje.
Ili da jednostavno skočimo na cijelu blagdansku kolekciju (na što bi ja odmah pristala) pod nazivom Sterling Nights Collection. Look je inspiriran njezinim putovanjem u Afriku i izgledom neba obasjanim zvijezdama.


Peter Max je za  Kiehl’s dizajnirao prekrasne kutije pa će vaši pokloni neće biti nezamijećeni.

Obožavam Olival pa se i on svakako morao naći među prijedlozima, a sa svojim Čarobnim setom to više nego i zasluženo. Čarobni poklon set u kojem se nalaze čarobno zlatno ulje i čarobno mlijeko. .

Mirisna svijeća savršen pristaje u ovo blagdansko doba godine, a meni su za oko zapale predivne Durance svijeće od koji se posebno ističe 'Mirisna svijeća s pucketavim drvenim fitiljem'. Blagi i ugodni mirisi njihovih svijeća oduševit će vaše prijatelje i obitelj.
Ako vaše želje nisu beauty ili lifestyle segmenta, već fashion, donosim i tu nekoliko preporuka. Možda predivna Lancel Bianca torba koja je dostupna u dvije veličine. Torba srednje veličine ima dužu ručku za preko ramena, a veća se  nosi bliže ramenu. Oba modela dolaze u mekoj lagano sjajnoj koži. U ponudi su zagasiti tonovi  poput  šljive ili crne, kao i žive boje poput shocking pink i kombinacija crne i kraljevsko plave.


Ili možda Replay bunda koja će te grijati cijele zime, ali i nekoliko idućih. Nisam od bundi, ali ova je definitivno predivna.
Volite li simpatičan dizajn po pristupačnim cijenama, Springfield je odličan odabir za vas. I sama vrlo često svratim tamo jer obožavam njihove kolekcije i zaista kvalitetni komadi se mogu uhvatiti po pristupačnim cijenama.


Ove godine su u modi šeširi i svoj sam nabavila u Guessu i mogu vam iskrena srca reći da njihovi šeširi vrijede tih novaca jer su genijalne kvalitete, čvrsti i neće se raspasti nakon jedne sezone.

Znam da mnoge od nas pate za muškim satovima, tako i ja. Ovaj Timberland mi je zapao za oko jer je genijalan!



Nadam se da sam vam pomogla svojim odabirom!

Love,
Ana





4 komentara:

  1. Joj odabrala si sve do jednoga krasne poklone i nista s tvoje liste ne bih odbila :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivni pokloni, pogotovo ovi kozmeticki. Najvise mi se svidaju L'Oreal ruzevi koji su mi predivni i Olival carobni set.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Olival čarobni set je i meni zapao za oko, divan je!

      Izbriši