5. stu 2015.

Zena.hr beauty box – unboxing



Zadnjih dana domaću beauty zajednicu trese groznica „beauty box“ koji su konačno dostupni i u Hrvatskoj! Da, da, nakon godina i godina iščekivanja i mi smo dobili ne samo jedan, već dva svoja primjerka. A ako išta volim, to je mogućnost izbora.

Iako nisam naručila niti jedan beauty box, jer se trudim u zadnje vrijeme razboritije trošiti, s portala zena.hr su me razveselili svojom inačicom kutije ljepote. Za svega 75 kn u koje je uključena i dostava u beauty boxu dobit ćete 5 proizvoda. Trebam li napomenuti da posebna pohvala ide cijeni koja će sigurno mnoge privući, makar samo jednom naručili svoj primjerak. U premijernom je bilo 9, iako bi preciznije rečeno bilo 5 proizvoda u mini pakiranju originala i 4 tester jastučića.

Proizvodi su došli u divnoj zena.hr kutiji, koja se zatvara na magnet i već ima svoju funkciju zbog praktičnosti. A sami proizvodi su zapakirani u karakterističnoj zena.hr rozom papiru.


U paketu se nalazi:

-        Avon Luxe ruž za usne (full size)
-        Elizabeth Arden Eight Hour Cream (5ml)
-        AlpStores gel i mlijeko za tuširanje na bazi lavande (2 x 50ml)
-        Schwarzkopf Professional BC bonacure Oil Miracle šampon (30 ml)
-        Juicy Couture Peace Love parfem (5 ml)
-        L'Oreal Professionel Profiber šampon (10ml) i maska (15 ml)
-        Nuxe Merveillance expert nuit krema (2ml)
-        Nivea serum protiv bora (1,5ml)



Uspoređujući sa stranim inačicama beauty boxeva, kod nas jesu pristupačni cijenom, ali nedostaje militraže. Iako mi je, uspoređujemo li naše sa stranim tržištem potpuno jasno da brendovi ne mogu pratiti ritam, duboko u sebi se nadam da će shvatiti da je ovo genijalan način promocije kojim dolaze direktno do kupaca. Militraža od 30 ili 50 ml je više nego prihvatljiva, iako naravno da bi svi bili najzadovoljniji bili s full size proizvodima. Međutim, vjerujem da će se mnogi sa mnom složiti kad kažem da tester jastučići nisu nešto što želimo kupovati. Doduše,vjerujem da je ovo slučaj samo s premijernom kutijom i dodatnim proizvodima!  

Mene posebno interesira kutija koja ide u prodaju u 12 mj. i koja bi trebala biti zaista posebna. A u ovoj se veselim isprobati neke proizvode koje još nisam imala prilike poput AlpStores proizvoda.
Svoju zena.hr kutiju možete naručiti na linku. U Hrvatskoj je uz zena.hr beauty box dostupan i Tester beauty box po cijeni od 100 kn. Kao što sam na početku i navela, obožavam izbor i drago mi je da nam je omogućen od samog početka!



Ono što posebno pozdravljam je mini anketa koja vam omogućuje personaliziranu kutijicu. Kako je i očekivano, prve kutije su rasprodane, ali pratite (link), možda se pojavi koja ukoliko netko ne uplati. 

Hoćete li naručiti svoj beauty box? Kako vam se sviđa?

*PR uzorak

Love,

4 komentara:

  1. Danima je ganjam :( Rasprodana stalno... Znaš li kad mogu počet lovor ovu za 12.mj?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovu moraš čekati u slučaju da netko ne uplati u roku da ti uletiš. A za 12 mj u prodaju se pušta 1.12, dok će blagdanska biti 10.12.

      Izbriši
    2. Zar će dvije izaći u 12. mjesecu? Blagdanska i za 12.?

      Izbriši
    3. Da, da, jedna(blagdanska) limitirana,a drugla klasična!

      Izbriši