2. stu 2015.

AVON Magic Effects Molten Metal


Ako volite lakove za nokte onda vjerujem da ste zadnjih mjeseci oduševljeni ponudom Avonovih, jer osim što Avon sve ažurnije prati trendove, njihove lakove prati izrazito dobar glas. Pristupačna cijena i odlična kvaliteta, te najvažnije, odličan izbor nijansi! Tko ih ne bi volio?

Neki dan su mi stigle sve nijanse iz Magic Effects Molten Metal linije. To su metalik lakovi pjeskaste teksture i naravno, kako i priliči takvih lakovima, puni shimmera koji stvaraju metalik efekt. Volite li 'pjeskiće', onda znate da se oni stvarno brzo suše, što nije izostalo ni kod ovih Avonovih. Čak i u dva sloja su suhu za minutu. Zbog kombinacije shimmera i metalik efekta s mat završetkom izrazito su efektni na noktima i savršeni za sve koji nisu vični nail artu ili vole jednostavne manikure. Donosim vam swatcheve svih 5 nijansi s njihovim karakteristikama.

Nijansa Gold hladna je svijetlo zlatna nijansa. Iako bi Copper nijansi više pristajao naziv Gold, ova zbog zlatnih čestica tek lagano u sebi ima utkanu zlatnu nijansu. Ukoliko ste ljubitelj decentnijih nijansi koje su ujedno i univerzalne, ova je nijansa izbor za vas. Za potpuno prekrivanje potrebna su dva sloja.



Nijansa Copper je moja omiljena nijansa i nijansa koja doslovno vrišti 'jesen'. Prava zlatna nijansa koja do potpunog izražaja dolazi na suncu kada se zlatno -  brončane čestice razigraju. Iako zbog bronce u sebi nosi naziv Copper, ipak bi ju nazvala Gold.



Titanium je hladna nijansa upravo titaniuma čije ime i nosi. Iako meni ne pristaje jer meni ne pristaju izrazito hladne nijanse, vjerujem da će naći puno poklonika jer ovo odlična jesensko - zimska nijansa, koja je kao i Gold pristaje mnogim odjevnim kombinacijama.



Blue Steel je baby plava metalik nijansa protkana srebrnim shimmerom. Potpuno drugačija od drugih iz kolekcije. Oduševila me svojom različitom bojom i ne pripadanjem klasičnim jesensko – zimskim nijansama.



Graphite je prva nijansa koju sam isprobala. Znate kako neke boje jednostavno djeluju moćno? E pa to je upravo ova nijansa. Tamno siva s brončanim i srebrnim shimmerom daje živahnost klasičnoj tamno sivoj, a nokti postaju zaista primijećeni.  



Cijena pojedinog laka za nokte je 27 kn i dostupni su u aktualnom katalogu.

Kako vam se sviđaju ove nijanse? Koja vam je omiljena?

*PR uzorak
Love,

Nema komentara:

Objavi komentar