24. stu 2015.

theBalm 'How 'Bout Them Apples'? paleta rumenila/ruževa



Kada je theBalm došao u Hrvatsku na police Martimexa i Bipe mislim da nisu ni u snu sanjali da će izazvati takvu pomamu. Svi koji su ikada koristili njihove proizvode (obožavam njihova rumenila) znaju da opravdavaju cijenu i to ne samo preslatkom ambalažom, već i genijalnim proizvodima.

Kako je već prvi vikend po dolasku najavljen popust od 30% u Martimexu na theBalm nisam mogla ne zaletjeti se po paletu koja mi je predugo bila na WL.

Ova paleta sadrži 6 kremastih rumenila/ruževa nazvanih po vrstama jabuka i inspiriranih istima. theBalm krase genijalne ideje kada kreiraju proizvode koja ni ovdje nije izostala. Ambalaža je standardno kartonska, kao i kod svih njihovih proizvoda. Na poklopcu se nalazi veliko ogledalo. A uz svaku nijansu, osim imena nijansi i simpatičan momak koji će vam uvijek izmamiti osmijeh na licu kada otvorite paletu.


Cider je neutralna nude nijansa, dosta svijetla te će bolje do izražaja doći svjetlijim osobama, dok će na tamnoputima tek se nježno prozirati na koži. Ukoliko želite baš ovu nijansu nanosite ju nekoliko puta ne bi li pojačali intenzitet.

Pie je krasna jarka roza nijansa. Neovisno koliko ste tamnoputi vidljiva je na vašoj koži. Izrazito je jako pigmentirana pa s njom oprezno.

Želite li postići onaj 'nevini' look, onda ćete to postići s Candy. Vašem licu dati će svježinu i kao i Pie iznimno je pigmentirana pa jako oprezno s njom.


Po zimi, kada naša koža uglavnom poblijedi od hladnoće tražena su 'Crvenkapica' rumeni obrazi koje ćete postići s Cobbler. Iako u paleti izgleda jako tamna na licu će dati svježinu i prirodnu rumenost.

Crisp je jedina nijansa koja u sebi ima shimmer. Svježina bresvaste nijansa s zlatnim shimmerom biti će savršena za ljetne mjesece.

Caramel je divna zagasita smeđa nijansa koja na licu izgleda potpuno drugačije. Daje određenu svježinu licu i iako je nikada ne bi kupila na pogled, sada mi je drago što je dio palete.

Ovu paletu koristim prvenstveno kao rumenila, jer mi ju ne nezgodno nositi sa sobom i popravljati ruž na usnama u gradu. Kao rumenila su me ostavila bez teksta: vrhunska pigmentacija, lako bendanje i iznimna nadogradnja koja se odrađuje bez imalo problema dovoljna su mi 3 argumenta da ovu paletu preporučim od srca. Nije zgorega ni dodati na ova rumenila traju na licu i po 12 sati! Kremasta rumenila najbolje je nanositi bockalicom, spužvicom ili prstima.


Kao ruž će na vašim usnama dati odličnu pigmentaciju s trajanjem od 2-3 sata. Polu mat finiš će istaknuti svaku nepravilnost na usnama pa pripazite da su vam usne zaista njegovanje ukoliko ga nosite.

Cijena palete je 259 kn, a ovaj uz Gloriju vas očekuje popust od 30% (40% ukoliko imate Amex karticu, samo Martimex) što je odlična prilika za kupovinu. Ukupna količina je 20 g. 

Jeste li isprobali što od theBalm proizvoda? Kako vam se sviđa ova paleta?


Love,
Ana


4 komentara:

  1. Jako mi je slatka paleta :) The balm je stvarno odlican i imam njihov puder u kamenu,mono rumenilo (ljubicaste boje-ime ne mogu nikako zapamtiti) i naravno hajlajter! Izgleda da moram kupiti Gloriju jer je 40% odlican popust (tnx na info)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odličan je popust da ga se ne bi iskoristilo! theBalm je stvarno genijalan i ja ga obožavam!

      Izbriši
  2. Joj, i ja sam jucer opustosila theBalm u Bipi (i novcanik) na ovo se jos nisam odlucila, ali slatka paletica stvarno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Biti će još prilika, stalno su neke akcije :-)

      Izbriši